Soru İstanbul'da Hayalet Saç Kaynağı Yapan İşletme Önerisi Alabilir miyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semra

Kayıtlı Üye
Selamlar. Uzun zamandır araştırdığım bir konuyu buraya taşımak istiyorum. Umarım doğru kategoride soru açmışımdır.

Arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere saçlarıma hayalet saç kaynağı yaptırmak niyetindeyim. Daha önce çevremde bu kaynak yöntemine başvuran kimse olmadığı için açıkçası bu konuda pek bilgim yok! İstanbul'da bu işi yapan bir yer bulmamış olmam nedeniyle sizden öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

- İstanbul'da hayalet saç kaynağı yapan işletmelerin adını ve adresini paylaşır mısınız?

- Hayalet saç kaynağıyla ilgili edindiğiniz deneyimler ve bilgileri yazılı bir şekilde özetler misiniz?

Hayalet Saç Kaynağı Nedir?
Invisible Tape-In" veya "hayalet saç kaynağı" olarak da bilinen saç uzatma yöntemi, saçlara ince şeffaf bantlar kullanılarak yapılır. Bu bantlar, saç uzantılarını saçın köküne yakın bir şekilde tutar, böylece kaynaklar neredeyse görünmez hale gelir.

Adından söz ettiğimiz bu işlemi yapabileceğini düşündüğüm işletmelerin adını şöyle sıralayabilirim:

Kuaför Ashım: Bakırköy'de bulunan Kuaför Ashım, alanından uzmanlaşmış saç kaynak ekibine sahiptir. Hayalet saç kaynağı dahil olmak üzere birçok farklı saç uzatma yöntemini uyguladığını duymuştum.

Saç Dünyası Şişli: Son olarak yakın çevremden burayı duymuştum ama detaylı bilgi sahibi değilimç İstersen Google'da araştırıp müşteri memnuniyetini gözden geçir.

Geri