Soru İstanbul'da Saç Boyama Konusunda Uzman Kadroya Sahip Salon Var mı?

Betül

Kayıtlı Üye
İstanbul'da yaşıyorum ve saçlarımı profesyonel uzman bir kişi tarafından boyatmak istiyorum. Önümüzdeki ay kardeşimin düğünü olacağından şimdiden salon arayışına geçtim. İstanbul'un Beylikdüzü tarafında tavsiye edeceğiniz salonların isimlerini paylaşır mısınız? Daha önce memnun kaldığınız kişilerin isimlerini de yazmayı unutmayın. Memnun kaldığınız kişilerden birini tercih edip boyama işlemini yaptıracağım.

Bu arada Avrupa yakasında hangi ilçede olduğu önemli değil. Ama önceliğim Beylikdüzü tarafıdır, bilginiz olsun. Fiyatları konusunda bütçemi zorlamayacak salonlar olması da ricamdır.

Zamanında bende saçım için profesyonel kişileri ve salonları araştırdığımda aşağıdaki bilgilere ulaşmıştım. Dilersen küçük bir araştırma yaparak adını paylaştığım yerler hakkında bilgilere ulaşabilirsin.

- Mehmet Köseoğlu Kuaför
- Mariposa Güzellik Salonu
- Saray Bay Güzellik Salonu

Bunların dışında daha çok yer yazabilirdim ama benim en çok ilgimi çekenleri tarafınla paylaşmayı doğru buldum.

Şahsen ben senin yerinde olsam Beylilkdüzü tarafından çıkar Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy ve Bakırköy taraflarında saçlarımı boyatırdım. Genelde o bölgelerdeki kişiler alanında daha uzmanlaşmış oluyorlar.

Geri