Soru İstanbul’da Saç Dökülmesine Çözüm Sunan En İyi Dermatolog?

Adem Terzioğlu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 6 aydır saç dökülmesiyle ciddi şekilde mücadele ediyorum. Hormonel dengesizlikten, genetik faktörlere kadar her şeyi gözden geçirdim. Önce mevsimsel değişim dedim, ama zamanla dökülme daha da arttı. 30 yaşımdayım ve saçlarım zaten ince telliydi, ama şimdi ciddi şekilde seyrekleşti. Artık saçlarımı tararken başımda büyük boşluklar oluştuğunu görebiliyorum.

Birçok farklı dermatolog ve saç ekimi uzmanına gittim. Her biri farklı bir tedavi önerdi. Birkaçına PRP tedavisi önerildi, bazılarında ise mezoterapi veya dermaroller uygulamaları yapıldı. Ama maalesef hiçbirinden net bir sonuç alamadım. Ne yazık ki her seferinde “sabrınızın tükenmesini beklemelisiniz” gibi cümlelerle gönderildim. İşin en zor kısmı da tedavilerden sonra saçlarımın hiç gelişmediğini görmek, hatta bazı günler dökülmenin arttığını fark etmek.

İstanbul’da saç dökülmesi konusunda gerçekten yardımcı olabilecek, tedavi süreci hakkında düzgün bir yönlendirme yapabilen, sonuç almış bir dermatolog arayışındayım. Bu konuda deneyimi olan, tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Ya da benim gibi bir sorun yaşayan ve gerçekten çözüm bulan birisi varsa, bu süreç nasıl gelişti, hangi tedavi işe yaradı?

Şu an için her şey karışık ve kafam çok karışık. Denemediğim tedavi, kullanmadığım ilaç kalmadı ama sonuç alamadım. Yardımcı olabilecek veya önerisi olan biri varsa, lütfen yazsın. Bu konuda bir çözüm bulan ya da benim gibi birçok doktor gezip sonuç alamayan biri varsa, deneyimlerinizi paylaşmak gerçekten çok kıymetli olacaktır.

Teşekkür ederim!

Geri