Soru İzmir'de En İyi Saç Ekimi Yapan Merkezler Hangileri?

Turhan Çalışkan

Kayıtlı Üye
Merhaba İzmirli dostlar,

Ben de sizin gibi bu güzel şehirde doğdum, büyüdüm ve yaşamımı sürdürüyorum. Uzun bir süredir saçlarımın dökülmesiyle mücadele ediyorum ve artık saç ekimi yaptırmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda bulduğum saç ekimi merkezleri dışında daha fazla seçenek olduğunu biliyorum. Bu nedenle, sizlerin önerileri doğrultusunda saç ekimi için güvenilir ve kaliteli bir merkez seçmek istiyorum.

İzmir'de saç ekimi yaptırmış olanların deneyimlerine ve önerilerine ihtiyacım var. Kendi araştırmalarımı yaparken karşılaşmadığım veya duymadığım farklı merkezler olabilir. Bu konuda sizin tecrübelerinizi dinlemek ve önerilerinizi almak isteyen biriyim. Hangi merkezlerde saç ekimi yaptırdınız? Memnun kaldınız mı? Ekim sonrası hizmetleri nasıldı? Gibi sorulara cevap arıyorum.

Lütfen İzmir'de saç ekimi yaptırmış olanlar, tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşın. Bu sayede benim gibi diğer arkadaşlar da doğru kararı verebilir ve kaliteli hizmet alabilir. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

İzmir Saç Ekim Merkezleri.webp

Geçen yıl hem tatilimi yapmaya gittim hem de saçlarımı ektirip dönüş yaptım. Şuan saçlarım tam istediğim dolulukta ve ekimimi yapan arkadaşlar işini titizlikle yapıyorlar. Clinic İzmir Saç Ekim Merkezi'ni değerlendirmeni tavsiye ederim.

Geçen hafta kuzenim saçlarını Ento Saç Ekim Merkezi ekibine teslim etti. Henüz yeni ekildiği için sonuçları hakkında bir yorumu yok ama hizmet öncesi ve sonrası yaklaşımlarından çok memnun kendisi. Eğer size yakınsa bir kontrole gidip değerlendirmeye alın derim.

Uygun fiyata kaliteli hizmetten yanayım, saçlarımı güleryüzlü ve bir o kadar alanda başarı elde etmiş ekibe teslim etmek isterim diyenlerin gitmesini önereceğim Novar Saç Ekim Merkezi'ni biliyorum.

Serena Saç Ekim Polikliniği'ni araştırmadan ekip yaptırma derim. Beş ay önce saçlarımı tekrardan bana geri kazandıran ve son teknoloji malzemeleri kullanarak ekimi gerçekleştiren bir yerdir. Fiyatları diğer rakiplerine göre oldukça uygundu, ancak şu anki durumu hakkında bir bilgim yok.

İzmir'de saç ekimi yaptırmak yerine İstanbul'u tercih etmen daha iyi olabilir. Çünkü İzmir'deki saç ekim merkezlerinin fiyatları, İstanbul'a kıyasla çok daha yüksek. Araştırmalarım sonucunda bu bilgilere ulaşmış biri olarak yazıyorum. :)

Geri