Soru İzmir'de En İyi Saç Kesimi Yapan Salonlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Betül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Betül

Kayıtlı Üye
İzmir'de en iyi kısa saç kesimini yapan kuaför salonlarını keşfetmek istiyorum. Saç kesiminde hem dikkatli hem de profesyonel çalışan kuaförler benim için öncelikli. Özellikle modern ve şık kısa saç stilleri konusunda uzmanlaşmış, müşteri memnuniyetine özen gösteren bir yer arıyorum. Saç yapımı ve yüz şeklimi göz önünde bulundurarak en uygun kesimi yapabilecek, yaratıcı ve yetenekli stilistlere sahip bir salon önerebilir misiniz? İzmir'de kusursuz bir kısa saç kesimi nerede yaptırılır? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşır mısınız?

By Zeki Çetinkaya Hair Design: Karşıyaka Ege Park içerisinde bulunan bu salon, saç kesimi ve boya konusunda oldukça başarılıdır. Müşteriler özellikle salonun yüksek kaliteli malzemeler ve iyi markalar kullanmasını övüyorlar. Saç kesimi dışında ağda, manikür ve pedikür gibi hizmetler de sunmaktadır.

The Most Hair Design Studio: Bostanlı ve Alsancak’ta şubeleri bulunan bu salon, modern ve şık kısa saç stilleri konusunda oldukça popülerdir. Müşteri memnuniyetine önem veren profesyonel ekibi ile tanınır ve İzmir'de övgüyle bahsedilen bir kuafördür.

Hanifi İzmir Kuaför: Bornova'da konumlanmış olan bu salon, modern saç tasarımları ve hijyenik çalışma ortamı ile dikkat çekmektedir. Müşteriler, salonun ekipmanlarının temizliğinden ve Covid-19 önlemlerinden memnun kaldıklarını belirtiyorlar.

Geri