Soru Jawline Belirginleştirme İşlemi Yaptırdım: Gerçekten Değdi mi?

Ece Topal

Kayıtlı Üye
Selam, uzun zamandır çene hattımın daha net görünmesini istiyordum. Cerrahi bir işlem yaptırmak istemediğim için ameliyatsız yöntemleri araştırdım ve sonunda hem radyo frekans hem de dolgu içeren bir jawline belirginleştirme işlemi yaptırdım.

İlk seanstan sonra bile profil fotoğraflarımda değişim fark edildi. Yüzümün daha genç ve dengeli görünmesini sağladı. En güzeli de tamamen doğal bir sonuç almış olmamdı. Kimse işlem yaptırdığımı anlamadı bile.

Bu tarz yüz hatlarını belirginleştiren işlemleri düşünen biriyseniz, size sorum şu: Sizin için önemli olan görünür sonuç mu, yoksa doğallık mı?

Ben de bu işlemi geçen yıl denedim, sadece dolgu ile çene hattı belirginleştirildi ama radyo frekans eklenince sonuçlar daha “net” oluyor, sana katılıyorum.

Açıkçası ben görünür sonuçtan yanayım. Yani yaptırdığım şey belli olsun istemem ama fark edilsin isterim. “Bir şey var ama ne?” dedirtmek en güzeli bence.

Sosyal hayatta özellikle fotoğraflarda o keskin çene hattı ciddi özgüven veriyor. Doğal görünüm elbette önemli ama etkisiz bir doğallık da benim için çok anlamlı değil açıkçası.

Seninle aynı uygulamayı ben de yaptırdım ve benim için asıl mesele hep doğallık oldu. Çünkü yüz hatlarım zaten yumuşak, “yüzüm değişti” dedirtmek istemiyordum.

Yaptırdıktan sonra insanlar sadece daha dinç göründüğümü söyledi ama kimse “dolgu yaptırmışsın” demedi. İşte o zaman anladım, doğru oranda ve doğru uygulayıcıyla yapıldığında gerçekten güzel bir değişim mümkün.

Benim için az ama etkili, sade ama fark ettirmeyen bir dokunuş her zaman daha kıymetli.

Geri