Soru Kadıköy’de En İyi Saç Boyası Nerede Yapılır? Önerilerinize Açığım!

Lale Zorlu

Kayıtlı Üye
Kadıköy’de saçımı boyatmak istiyorum ama gerçekten güvenilir ve profesyonel bir kuaför bulmakta zorlanıyorum. Daha önce birkaç yere gittim ama ya istediğim renk olmadı ya da saçım çok yıprandı. Artık böyle riskler almak istemiyorum. Özellikle kaliteli boya kullanan, renk konusunda danışmanlık verebilen ve saçın yapısını bozmadan işlem yapan bir kuaför arıyorum. Fiyatlar da uçuk olmamalı tabii ki, bütçeme uygun bir yer olursa harika olur. Kadıköy’de böyle bir kuaför deneyiminiz oldu mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum!

Ben de yıllarca Kadıköy'de doğru kuaförü bulmak için resmen deneme tahtasına döndüm. En son Moda tarafında küçük ama aşırı işini bilen bir salona denk geldim: Miss Makass. Renk konusunda inanılmaz iyiler, önce saç yapımı analiz ettiler, sonra istediğim tonu benim saçımda nasıl duracağını örneklerle gösterdiler. Kaliteli boya kullanıyorlar (Wella, L’Oréal gibi) ve saçım hiç yanmadı. Fiyatlar çok uygun değil ama uçuk da değil. Yani verdiğin paranın karşılığını alıyorsun, bence kesin değer.

Aynı dert bende de vardı, gerçekten Kadıköy’de iyi kuaför bulmak zor… En son Moda tarafında küçük ama çok özenli çalışan bir salona gittim: The Change Hair Design Studio. Saçımı küllü kumrala boyattım, tam istediğim tonu tutturdular. Kuaför Emre vardı, renk konusunda baya bilgiliydi, önce saç yapımı analiz etti, sonra hangi tonun tutup tutmayacağını açıkça anlattı. En önemlisi de saçım işlemden sonra bile yumuşacıktı. Boyayı da Wella kullanıyorlardı sanırım. Fiyatlar da Nişantaşı ayarında değil, orta seviye diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim, hem samimiler hem de işlerini biliyorlar.

Geri