Soru Kadıköy’de Gelin Saçı ve Makyajı İçin Profesyonel ve Kaliteli Bir Kuaför Arıyorum, Öneriniz Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aslı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aslı

Kayıtlı Üye
Kadıköy’de yaşayan ya da düğününü burada yapan gelin adayları, saç ve makyajınızı nerede yaptırdınız? Düğün günüm için kusursuz bir görünüm istiyorum ama doğallıktan da çok uzaklaşmak istemiyorum. Kadıköy’de bu konuda başarılı olan kuaförleri bilen var mı?

Kadıköy’de düğünümü yaptım ve gelin saçı ile makyajı konusunda çok araştırma yapmıştım. Doğal ama kusursuz bir görünüm istiyordum ve sonunda Kadıköy'deki Salon Zeyno'yu tercih ettim. Gerçekten çok memnun kaldım. Makyajımı hafif ama belirgin şekilde yaparak doğal bir ışıltı yakaladılar, ve saçım da tam istediğim gibi oldu. Saçımı dağınık topuz şeklinde yaptırdım, ama çok doğal ve zarif bir şekilde. Hiç bozulmadı ve gün boyu mükemmel kaldı.

Fiyatlar biraz değişebiliyor ama genel olarak Salon Zeyno gelin saçı ve makyajı hizmeti 5.000 TL civarındaydı. Eğer siz de doğal bir görünüm istiyorsanız, burada kesinlikle doğru adres. Ayrıca, Kadıköy’deki The Hair Boutique de oldukça iyi, daha doğal ve modern saç ve makyaj seçenekleri sunuyor.

Bu kuaförler gerçekten işi çok iyi yapıyor ve fiyatları da bence kaliteye göre oldukça uygun. Düğün gününüz için kusursuz bir görünüm arıyorsanız, kesinlikle tavsiye ederim.

Geri