Soru Ümraniye’de Gelin Makyajı ve Saçı İçin Memnun Kaldığınız Kuaförleri Önerir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kader

Kayıtlı Üye
Düğünüm Ümraniye’de olacak ve saç-makyaj için güvenilir bir kuaför arıyorum. Özellikle makyajın kalıcılığı ve saçın gece boyunca bozulmaması benim için çok önemli. Daha önce burada profesyonel bir kuaförden hizmet almış olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Ümraniye’de düğünüm için saç ve makyaj araştırması yaparken, bir süre çok kararsız kaldım çünkü hem kalıcı hem de doğal bir görünüm istiyordum. Sonunda Ümraniye’deki Makyaj & Hair by Ayşegül'ü tercih ettim ve gerçekten harika bir deneyim oldu. Makyajım tam istediğim gibi, doğal ama gece boyunca hiç bozulmadan kaldı. Hiç bir dokunuş yapmadan, sabah başlattığımız gibi geceye kadar mükemmel göründü. Saçım da çok rahat tuttu ve hiç dağılmadı. Üstüne üstlük, ekip çok profesyoneldi, her şey çok zamanında ve rahat bir şekilde ilerledi.

Fiyat olarak da 5.000 TL civarında bir bütçeyle hem gelin saçı hem de makyajı yaptırdım. Ümraniye’de başka yerlerle de görüşmüştüm ama bu fiyatla böyle kaliteli bir hizmet aldım diyebilirim.

Eğer Ümraniye’de kaliteli bir kuaför arıyorsanız, hem profesyonel hem de rahat bir deneyim için bu kuaförü kesinlikle tavsiye ederim. Hem saç hem de makyaj konusunda işlerinde çok başarılılar.

Geri