Soru Kaynak Saçlarımı Satmak İstiyorum: Ne Yapmalıyım?

Şirin

Kayıtlı Üye
Geçen ay Bakırköy'de taktırdığım kaynak saçlarımı çıkarttırmak istiyorum. Çünkü alışamadım ve bana göre olmadığını düşünüyorum. Ancak çıkarttıracağım saçları satmak istediğimden, sizlerden bu konuda bilgi almak istiyorum. Kaynak saçlarını satın alan veya satışını yapabileceğim yerler var mı? İstanbul'da yaşıyorum ve daha önce hiç kaynak saç tecrübem olmadığından, tecrübe sahibi olanların fikirlerine ihtiyacım var.

Merhaba, kaynak saçlarını satmak istiyorsan öncelikle onları çıkarttırman gerekecek. İstanbul'da bu konuda birçok yer var, ama güvenilir bir yer seçmek önemli. Saçlarını satın alan yerler genellikle kuaför salonları veya peruk yapımıyla uğraşan dükkanlar olabilir. İkinci el kaynak saç satışı yapan online platformlar da mevcut. İkinci el saç satan sitelerden veya sosyal medya gruplarından da faydalanabilirsin. Ancak, saçlarının kalitesi ve durumuna göre fiyatın değişebileceğini unutma. Başka tecrübesi olan arkadaşların yorumları da sana yol gösterebilir.

Geçen ay Bakırköy'de taktırdığım kaynak saçlarımı çıkarttırmak istiyorum. Çünkü alışamadım ve bana göre olmadığını düşünüyorum. Ancak çıkarttıracağım saçları satmak istediğimden, sizlerden bu konuda bilgi almak istiyorum. Kaynak saçlarını satın alan veya satışını yapabileceğim yerler var mı? İstanbul'da yaşıyorum ve daha önce hiç kaynak saç tecrübem olmadığından, tecrübe sahibi olanların fikirlerine ihtiyacım var.
Merhaba, satabildiniz mi acaba? Bende de var ve satmak istiyorum.

Merhaba, alan kişiyi hâlâ biliyor musunuz, ismini falan? Ben de satmak istiyorum ama henüz bir yer bulamadım. Benimkiler de sadece 1 hafta kullanıldı.
Canım, ben de @Şirin arkadaşımızın dediği gibi; Bakırköy'de, tam Cumhuriyet Meydanı'nın girişinde, solda LC Waikiki binasının yan tarafında, 4. katta (tam hatırlamıyorum kaçıncı kat olduğunu) oraya bakarsan kaynakçıyı görürsün. İstersen gitmeden bir telefonla irtibata geçerek bilgi alabilirsin.

Canım, ben de @Şirin arkadaşımızın dediği gibi; Bakırköy'de, tam Cumhuriyet Meydanı'nın girişinde, solda LC Waikiki binasının yan tarafında, 4. katta (tam hatırlamıyorum kaçıncı kat olduğunu) oraya bakarsan kaynakçıyı görürsün. İstersen gitmeden bir telefonla irtibata geçerek bilgi alabilirsin.
Çok teşekkür ederim, adresi bulmaya çalışıp arayacağım mutlaka.

Bakıyorum ama bulamadım, sadece bir tane 'style' diye bir yer çıkıyor, orası olabilir mi? Eğer numarası varsa yönlendirme şansınız var mı acaba? Ayrıca fiyat anlamında iyi mi, sattınız mı?

Bakıyorum ama bulamadım, sadece bir tane 'style' diye bir yer çıkıyor, orası olabilir mi? Eğer numarası varsa yönlendirme şansınız var mı acaba? Ayrıca fiyat anlamında iyi mi, sattınız mı?
Gün içinde arkadaşımdan öğrenip sana bilgi vereceğim. Fiyat konusunda geçen yıl iyi bir rakama almışlardı ama dediğim gibi, senin kaynak saçlarının durumu da önemli. Mevcut görselin var mı?

Gün içinde arkadaşımdan öğrenip sana bilgi vereceğim. Fiyat konusunda geçen yıl iyi bir rakama almışlardı ama dediğim gibi, senin kaynak saçlarının durumu da önemli. Mevcut görselin var mı?
IMG_20250610_233807.webp

Saçlarım bu şekilde.

İstanbul, Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Sadece 1 hafta kullandım. Saçlar 70 cm.
Benim bildiğim satış yerlerinin çoğu Anadolu Yakası’nda. Eğer yolunuz Kadıköy taraflarına düşerse, elden satmanız oldukça kolay olur. Kuzenim de zamanında Bakırköy’de kendi saçlarını satmıştı, hiç zorlanmadı. Bu yüzden sizin saçlarınızı da rahatlıkla satabileceğinizi düşünüyorum.

Geri