Kardeşim selam, Kerozan 60'ı ben de bir dönem kullandım, o yüzden tecrübemi net şekilde paylaşabilirim.
Öncelikle şunu söyleyeyim:
Mucize beklememek lazım. Ama düzenli ve sabırlı kullanırsan farkı hissediyorsun. Bende dökülme özellikle stres ve beslenme dengesizliğiyle birlikte başlamıştı. Kerozan’ı yaklaşık 2-3 ay düzenli kullandım, ilk haftalarda bir şey fark etmiyorsun zaten ama 1. aydan sonra saç tellerinin daha sağlamlaştığını hissettim. Avuç avuç dökülme durmadı ama belirgin şekilde azaldı.
En güzel etkisi şu oldu:
– Saçlar daha
tok durmaya başladı,
– Yeni çıkan saçlar daha
sağlıklı ve kalın gibi geliyordu,
–
Tırnaklarda da sertleşme oldu, o da içten beslediğinin kanıtı gibi.
Ama tabii şunu da söylemek lazım: Tek başına
sadece bu tablete güvenmek yeterli değil. Ben yanında beslenmeme dikkat ettim, protein ağırlıklı yedim, bol su içtim. Saç derisine masaj yaptım, biraz da biberiye yağı falan sürdüm. Yani desteklemen gerekiyor.
Yan etkisini ben yaşamadım ama mide hassasiyetin varsa tok karnına almak daha iyi olur.
Sonuç: Evet,
faydasını gördüm ama sabır istiyor. Bir kutu bitince bırakmak çok bir şey değiştirmiyor. En az 2-3 ay düzenli kullanmak şart.
Sen de başlamışsın zaten, bırakma derim. Takip et bakalım, en azından saç tellerinde güçlenme hissedersin. Geçmiş olsun şimdiden, toparlanır merak etme