Soru Kırık Uçlardan Kurtulmak İçin Etkili Yöntemler Nelerdir?

Saliha Aydın

Kayıtlı Üye
Saçlarıma ne yaptıysam bir türlü oluşan kırıklardan kurtulmam mümkün olmadı. Saç kremleri, yağları ve hatta maskeleri denememe rağmen kırıklar sürekli oluşmaya devam ediyor. Saçlarım dalgalı olduğundan haftanın iki günü düzleştirici kullanıyorum; sıcak gördükten sonra sanki kırıklar ikiye katlanıyor gibi. Saçlarındaki kırıklara karşı mücadele vermiş ve mücadelenin galibi olmuş arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

Kırık saç uçlarından kurtulmak için düzenli saç bakım rutini uygulamak önemlidir. Saçlarınızı sıcak olmayacak havada kurutun ve ılık olsun, periyodik kesimlerle sağlıklı uzamalarını destekleyin ve saç uçlarına doğal yağlar sürün. Genelde ben Bioblas'ın nemlendirici özellikli saç kreminden faydalanırım. Sıkı tokalar ve yoğun örgülerden kaçının. Besleyici şampuanlar ve saç maskeleri de saç kırıklarını azaltmaya yardımcı olacaktır.

Şahsen ben kırıklarımı düzenli temizletiyorum çünkü kırık aldırmadan kurtulman mümkün olmuyor. Hele özellikle sarı renkli saçlara sahipsen, bu düşündüğün kadar kolay olmayacak. @Hülya Bingöl arkadaşımız zaten detaylandırmış, doğru bilgileri vermiş.

Geri