Soru Kısa Saç Modelleri Bu Sezon Nasıl Şekillendiriliyor?

Merve

Kayıtlı Üye
Kısa saç modelleri her zaman dikkat çekici olmuştur, fakat bu sezon farklı stiller öne çıkıyor. Özellikle pixie kesimler ve asimetrik boblar oldukça popüler. Saçımı kısa kestirmeyi düşünüyorum ama bu değişikliğin bana yakışıp yakışmayacağı konusunda endişeliyim. Yeni bir görünüm denemek için cesaretimi topluyorum.

Ben de kısa saç modelleri konusunda benzer tereddütler yaşadım. Geçen yıl saçımı pixie kestirdim ve ilk başta oldukça endişeliydim. Ancak, sonrasında bu kesimle kendimi çok rahat hissettim ve görünüşümde büyük bir değişiklik oldu. Yüz şekline uygun bir kesim seçmek çok önemli. Stilistim, yüz hatlarımı dikkate alarak bana en uygun pixie kesimi yaptı ve sonuç harikaydı. Yeni bir görünüm denemek için cesaretini toplamanı öneririm, kısa saç gerçekten dikkat çekici ve modern bir tarz sunuyor.

Geçen ay saçımı asimetrik bob kestirdim ve çok memnun kaldım. İlk başta kısa saçın bana yakışıp yakışmayacağı konusunda endişeliydim, ancak doğru bir stilist ile çalışarak harika bir sonuç elde ettim. Saçın kısa olması hem stil vermeyi kolaylaştırıyor hem de taze ve dinamik bir görünüm sağlıyor. Eğer cesaretini toplarsan, kısa saç modelleri ile kendini daha özgüvenli ve modern hissedebilirsin.

Geri