Soru Kısa Saç Modellerinde Nelere Dikkat Ediyorsunuz?

Berna

Kayıtlı Üye
Kısa saç modelleri, hem pratik hem de modern bir görünüm sağlar. Ancak doğru kesimi ve şekillendirme ürünlerini bulmak önemlidir. Saçınızı kısa kestirirken nelere dikkat ediyorsunuz? Hangi modelleri tercih ediyorsunuz ve neden? Bakım rutininiz nasıl değişiyor?

Saçımı kısa kestirirken yüz şeklimi göz önünde bulunduruyorum. Pixie kesim benim favorim çünkü hem modern hem de pratik. Kısa saçlar daha az zaman alıyor ama düzenli olarak kuaföre gitmek gerekiyor. Ayrıca, şekillendirici ürünler kullanarak hacim kazandırmayı seviyorum.

Kısa saç kesimlerinde benim için en önemli şey, saç stilinin kolayca şekil alabilmesi. Uzun üst ve kısa yan kesim favorim. Bu model hem günlük hayatta hem de iş ortamında kullanışlı. Bakım rutinim daha basit; sadece iyi bir şampuan ve nemlendirici kullanıyorum.

Kısa saç kestirirken, saç dokusuna ve yoğunluğuna dikkat ediyorum. Bob kesim benim tercihim çünkü hem şık hem de zahmetsiz. Kısa saçlar için saç maskesi ve serumları kullanarak sağlıklı ve parlak görünmelerini sağlıyorum.

Geri