Soru Maltepe’de Saç Boyası İçin Usta Ellere Mi İhtiyacım Var? Tavsiyeleriniz Neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yağmur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yağmur

Kayıtlı Üye
Saçımı uzun zamandır boyatmayı düşünüyorum ama kötü bir deneyim yaşamak istemediğim için doğru kuaförü bulmaya çalışıyorum. Maltepe’de oturuyorum ve buradaki kuaförleri çok iyi bilmiyorum. Özellikle saçımın yıpranmaması için kaliteli boya ve doğru tekniklerle çalışan bir yere ihtiyacım var. Daha önce birkaç kez saçımı boyattım ama renk ya turunculaştı ya da çok hızlı aktı. Özellikle küllü tonları iyi uygulayabilen bir kuaför arıyorum. Maltepe’de bu konuda deneyiminiz olan bir yer var mı?

Ben de senin gibi küllü tonları çok seviyorum ama ne yazık ki her kuaför o soğuk tonları tutturamıyor… Hele bir de alt zemin sarıysa, işler daha da karışıyor. Neyse ki geçen yıl Maltepe Renkli Saç Atölyesi'ni keşfettim. Küçük bir salon ama aşırı özenliler. Özellikle Gülşah Hanım’ı tavsiye ederim. Saçımı boyamadan önce detaylı bir analiz yaptı, saçımın geçmiş işlemlerini sordu, hatta bir prova randevusu bile yaptı.

Küllü kumral istemiştim, önce saçımı nötrleyip, sonra yavaş yavaş istediğim tona getirdiler. En güzeli de, saçım yıpranmadı çünkü Olaplex gibi koruyucu ürünlerle işlem yaptılar. Boya olarak da L'Oréal Professionnel kullandılar. 3 ay oldu hâlâ renk bozulmadı diyebilirim.

Fiyatlar da Kadıköy/Nişantaşı seviyesinde değil, Maltepe için gayet normal. Eğer saçını güvenli ellere emanet etmek istiyorsan bence bir danışmaya bile git, farkı anlarsın.

Geri