Soru Maşa & Düzleştirme İşlemlerinin Fiyatları Ne Kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arzu

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Ara sıra saçımı kuaförde şekillendirmek istiyorum ama maşa veya düzleştirme fiyatları konusunda fikrim yok. Günlük bir işlem için kuaföre gitmeye değer mi?

Bu işlemleri sık sık yaptıran var mı? Eğer yaptırıyorsanız, fiyatlar nasıl? Uygun fiyatlı ama kaliteli hizmet veren yerler var mı?

Merhaba! Ben genellikle özel bir gün için ya da önemli bir toplantıya gitmeden önce kuaföre gidip saçımı maşa veya düzleştiriyorum. Fiyatlar, kuaförün bulunduğu yere ve kalitesine göre değişiyor tabii. Ortalama bir düzleştirme ya da maşa işlemi 400-500 TL arasında değişiyor. Ancak eğer sadece günlük bir işlem için gidiyorsanız, bence biraz pahalı olabilir. Zaten evde de saçınıza şekil vermek için kolayca kullanabileceğiniz ürünler var. Ancak, kaliteli ve uygun fiyatlı bir kuaför arıyorsanız, yerel güzellik salonlarını ya da indirimli kuaförleri deneyebilirsiniz. Ayrıca, bazı kuaförler belirli günlerde indirim yapabiliyor, bu yüzden araştırmakta fayda var.

Bence kuaföre gidip saç şekillendirmek, günlük kullanım için pek mantıklı değil. Çünkü her gün o kadar para vermek biraz fazla olabilir. Fakat, kuaförde bu işlemi yaptırmayı seven biri olarak, kaliteli bir kuaförde fiyatlar genellikle 150 TL civarında başlıyor ve 300 TL'ye kadar çıkabiliyor. Ama dediğiniz gibi, eğer çok sık yapacaksanız, bu bir maliyet meselesi olabilir. Uygun fiyatlı ama kaliteli yerler bulmak mümkün ama genellikle sosyal medyada yorumlara dikkat etmek lazım. Bazı küçük, yerel kuaförler gerçekten çok iyi işler çıkarabiliyor. Hem fiyat olarak daha uygun, hem de samimi bir hizmet alabiliyorsunuz.

Geri