Buket Vatansever
Kayıtlı Üye
Son zamanlarda özellikle sosyal medyada Mika Raun’un estetik dönüşümü fazlasıyla gündemde. Gerek makyaj tarzı gerekse geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka bir görünüme kavuştu. Ben de bu süreçte “Mika Raun hangi estetik doktorlarına gidiyor?” sorusunun cevabını merak ettiğim için biraz araştırma yaptım. Elde ettiğim bilgileri burada paylaşmak istiyorum; belki benzer merak içinde olanlar vardır ya da estetik yaptırmayı düşünenlere fikir olur.
Yaptığım araştırmalarda öne çıkan isimlerden biri Dr. Engin Duruk oldu. Özellikle çene dolgusu, yüz hatlarının keskinleştirilmesi ve kontür işlemleri konusunda Mika ile çalıştığı biliniyor. Dr. Engin Duruk’un Instagram hesabında da Mika ile yaptığı işlemlere dair görseller mevcut. Mika’nın yüzündeki feminenleşme süreci ve genel görünümündeki değişim, oldukça başarılı ve dikkat çekici.
Bunun dışında bir diğer önemli isim ise Dr. Selim Turan. Mika’nın burun estetiği (rinoplasti) ve yağ enjeksiyonu gibi işlemlerini Dr. Selim Turan’ın yaptığı belirtiliyor. Bazı forumlarda ve sosyal medya yorumlarında özellikle burun formundaki doğal görünümün onun imzası olduğu konuşuluyor. Açıkçası Mika'nın estetik süreci tek bir noktaya değil, tüm yüze yayılmış uyumlu bir dönüşüm olarak dikkat çekiyor.
Ve belki de en şaşırtıcı bilgi: Mika Raun, bir açıklamasında dünyaca ünlü estetik doktoru Dr. Simon Ourian'dan da işlem yaptırdığını söylemiş. Bilmeyenler için söyleyeyim; bu doktor, Kim Kardashian'ın da estetik doktoru! Eğer gerçekten böyle bir işlem söz konusuysa, Mika’nın bu süreci sadece yerel değil, uluslararası bir estetik anlayışıyla yürüttüğü çok net.
Özetle söylemek gerekirse, Mika Raun’un geçirdiği estetik işlemler tek bir uzmana değil, farklı alanlarda uzmanlaşmış birden fazla doktora dayanıyor. İşlemler arasındaki uyum, doğallık ve profesyonellik gerçekten göze çarpıyor.

Sizin de bu doktorlarla ya da Mika'nın süreciyle ilgili ek bilgileriniz varsa, mutlaka yorumlara yazın. Bu tarz bilgi paylaşımları sayesinde herkes daha bilinçli kararlar verebiliyor