Soru Minoxil Forte %5 Deri Spreyi Kullananlar ve Deneyimleri

Kaya Öztürk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, saç dökülmesi sorunuyla uzun süredir uğraşıyorum. Minoxil Forte %5 deri spreyini kullanmayı düşünüyorum ancak öncesinde sizlerden bilgi almak istiyorum. Bu ürünü kullananlar, etkilerini nasıl buldunuz? Saç dökülmesini gerçekten durduruyor mu ve yeni saç çıkışını destekliyor mu? Her türlü deneyiminizi ve yaşadığınız değişiklikleri paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz. Teşekkürler!

Minoxil Forte %5 deri spreyini üç aydır kullanıyorum. Saç dökülmemde belirgin bir azalma oldu ve yeni saçlar çıkmaya başladı. İlk başta biraz kaşıntı yaptı ama saç derim alıştıkça sonra geçtiğini gördüm.

Bu spreyi ben de altı aydır kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor. Saç dökülmem neredeyse tamamen durdu ve yeni saçlar çıkardığını söyleyebilirim. Düzenli kullanımda etkisini görmek mümkün. Tek dezavantajı saçta biraz yapışkan his bırakması olabilir.

Henüz yeni kullanmaya başlayan biri olarak kesin bir şey söylemek zor, ancak düzenli kullanımın iyi sonuçlar vereceğine inanıyorum. Bugüne kadar olumsuz yorum yazan pek fazla kişi görmedim, ama bende gösterdiği etkiyi başkasında gösterir mi, bilemem. Kullandıkça zaman bize ne gösterecek, bekleyip göreceğiz.

Geri