Tahir İskenderli
Kayıtlı Üye
Minoxil Forte %5 kullanmaya başladığımda, başlangıçta hiçbir şey hissetmedim ama birkaç hafta sonra saç derimde kaşıntı, hafif kızarıklık ve yanma başladı. Bunu bir hafta boyunca hissettim ve çok endişelendim. Yine de bu yan etkilerin normal olduğunu öğrendim ve kullanmaya devam ettim. Şu anda bu belirtiler tamamen geçti ve saç derim eski sağlığına kavuştu.
Başlangıçtaki bu yan etkiler korkutucu olsa da, doktorum ve arkadaşlarım bu tür reaksiyonların geçici olduğunu söyledi. Minoxil kullanırken dikkat edilmesi gereken nokta, düzenli kullanım ve sabırlı olmak. Yan etkiler geçtikten sonra ürün gerçekten faydalı olmaya başlıyor.
Minoxil Forte %5 kullanırken yan etkiler yaşayanlar oldu mu? Bu yan etkiler ne kadar sürdü ve nasıl başa çıktınız?
Başlangıçtaki bu yan etkiler korkutucu olsa da, doktorum ve arkadaşlarım bu tür reaksiyonların geçici olduğunu söyledi. Minoxil kullanırken dikkat edilmesi gereken nokta, düzenli kullanım ve sabırlı olmak. Yan etkiler geçtikten sonra ürün gerçekten faydalı olmaya başlıyor.
Minoxil Forte %5 kullanırken yan etkiler yaşayanlar oldu mu? Bu yan etkiler ne kadar sürdü ve nasıl başa çıktınız?