Soru Perfectil Tablet Saç, Cilt ve Tırnak Sağlığı İçin Kullanılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meri

Kayıtlı Üye
Gün geçtikçe tırnaklarımın kırılıp bakımsız görünmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Eczanede çalışan bir arkadaşımın önerisiyle Perfectil adında bir vitamin tableti kullanabileceğimi öğrendim. Tırnaklarımın güçlenmesi ve hızlı uzaması için etkili olduğunu söylediği bu tabletin aynı zamanda cilt ve saç bakımını da desteklediğini belirtti. Ürünün adını daha önce duymamış olmama rağmen, cilt ve saç sorunum olmamasına rağmen, tırnaklarımın sağlığını korumak için kullanmayı düşünüyorum.

İnternette yaptığım araştırmalara göre, Perfectil tabletin tırnak sağlığını desteklemesiyle ilgili olumlu geri bildirimler mevcut. Kullananların tırnaklarının güçlendiği ve daha sağlıklı bir görünüme kavuştuğu gerçeği var. Ayrıca, cilt ve saç bakımında da faydalı olduğunu belirtiyorlar.

Sizce Perfectil tablet kullanmaya başlamalı mıyım? Çünkü tırnaklarımın güçlenmesinin yanı sıra cilt ve saç sağlığımı da destekleyeceği bilgilerine ulaşmam, ürüne sıcak bakmamı sağladı.

Yıllar önce kullandığım ve faydasını düşündüğümden fazla gördüğüm bir ilaçtır. Saçlarıma ve cildime sağladığı faydaları bilmiyorum, ama tırnaklarımı hayal ettiğim gibi yapmaya yetmiştir. Kullanırken uzun bir süre tablete bağlı kalıyorsun, ama tırnakların eskisinden daha güçlü olduğunda bırakabilirsin. Ürünle ilgili birçok forumda olumlu kullanıcı yorumları yapılmış. Denemeye değer, ama alternatif ürün seçenekleri de olabilir, bunu bilemem.

Tırnaklarım için değil de saçım için eczacı arkadaşın tavsiyesi üzerine kullanıp memnun kalmıştım. Zaten etkilerini çok çabuk gösterdiği gibi kendimi psikolojik anlamda da iyi hissetmemi sağladı. Malum, saç dökülmesi, cilt sorunları ve tırnak kırılmaları biz kadınların korkulu rüyası konular.

Yurtdışında bile insanların bağımlısı olduğu bir ürün olmanın yanı sıra gerçekten iş görüyor. Tırnakların maksimum 2 hafta içinde düzelmeye başlayacaktır.

Perfectil zaten bunlar için üretilmiş demiş ki uzmanlar, kadınlar saçtan tırnağa çok çekiyorlar, biz de bu sorunla baş etmelerine yardımcı olacak bir ürün üretelim. :D

Geri