Soru Perfectil Yorumları: Saç ve Cilt Sorunlarına Etkisi Hakkında Gerçek Deneyimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dilan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda saç dökülmesi ve cilt sorunlarıyla ciddi şekilde uğraşıyorum. Saçlarımın inceldiğini ve cildimde de kuruluk ve sivilce gibi problemler başladığını fark ettim. Bir arkadaşım Perfectil’in bu tür sorunlar için iyi bir takviye olduğunu söyledi ve ben de kullanmayı düşünmeye başladım.

Ancak, internette farklı yorumlar ve deneyimler gördüm, bazıları memnun kaldığını söylese de bazıları da pek faydalı bulmamış. Perfectil’in gerçekten saç dökülmesini engellediğini, cilt problemlerine iyi geldiğini düşünen var mı? Benim gibi saç ve cilt sorunları yaşayan birinin bu takviyeyi kullanarak olumlu sonuç alıp almadığını çok merak ediyorum.

Eğer Perfectil kullandıysanız, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Faydalarını ya da herhangi bir olumsuz etkisini gözlemlediniz mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Teşekkürler!

Merhaba! Ben de saç dökülmesi ve cilt kuruluğu ile mücadele ediyordum, o yüzden Perfectil’i kullanmaya karar verdim. 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten bazı farklar gördüm. Saçlarımın dökülmesi azaldı, daha az dökülüyor ve biraz daha hacimli görünmeye başladı. Cildimdeki kuruluk da azalmaya başladı, sivilcelerim azaldı ama tamamen geçmedi. Ancak, etkisinin yavaş olduğunu söyleyebilirim, hemen bir değişim beklemeyin. Sadece sabırlı olmanız gerekiyor.

Ben Perfectil’i 3 ay önce kullanmaya başladım. İlk başta herhangi bir fark görmedim ama düzenli kullanımda cildimdeki sivilce izleri hafiflemeye başladı, ayrıca saç dökülmem de ciddi şekilde azaldı. Saçlarım biraz daha sağlıklı ve canlı görünüyor. Ama bence herkesde aynı etkiyi yaratmaz. Cilt tipiniz ve saç yapınız da önemli. Benim için faydalı oldu ama sonuçlar kişiden kişiye değişebilir

Geri