Hepimizin bildiği üzere, son zamanlarda saçlarının yanmasından ya da uzamamasından şikayet eden birçok kişi hemen postiş taktırmak için sıraya giriyor. Ancak bazı alimler, kadınların postiş taktırmasının günah olduğunu söylemektedir. Ben de bu konuyu gündeme getirmek, bilmediklerimi öğrenmek ve bu konuda bilgilenmek isteyenlerin aradığı cevaplara ulaşması için bu soru başlığını açtım. Dinimizce postiş taktırmak günah mıdır? İnsan saçından yapılan peruk gibi uygulamalara yönelmenin günah olup olmadığını açıklamanızı rica ederim.
Not: Açıkçası, bu yaşıma kadar hiç merak edip taktırmadım ama çevremde bu yönteme başvuran çok kişi oldu. Bu yüzden arada bir ortamda konu açıldığında, kendimden emin şekilde çevremdekileri bilgilendirmek istediğim için bu soruyu sormak istedim.
Not: Açıkçası, bu yaşıma kadar hiç merak edip taktırmadım ama çevremde bu yönteme başvuran çok kişi oldu. Bu yüzden arada bir ortamda konu açıldığında, kendimden emin şekilde çevremdekileri bilgilendirmek istediğim için bu soruyu sormak istedim.