Yıllardır severek kullandığım fön makinem bugün nihayet
emekliye ayrıldı. Sabah saçlarımı kuruturken birden durdu ve bir daha çalışmadı… Açıkçası bu kadar uzun dayanmasına şaşırdım ama artık
yeni bir fön makinesi alma zamanı geldi. Piyasaya şöyle bir göz attım ama gerçekten fiyatlar uçmuş. Kaliteli ve güçlü bir cihaz ararken, uygun fiyatlı bir alternatif bulmak neredeyse imkânsız gibi. Derken karşıma
Powertec TR 901 Saç Kurutma Fön Makinesi çıktı. İlk etapta fiyatı nedeniyle biraz tereddüt ettim ama kullanıcı yorumlarını okuyunca fikrim değişti. Pek çok kişi
performansına göre fiyatının oldukça iyi olduğunu söylüyor. Hatta profesyonel düzeyde kullanan kuaförlerin bile bu modeli tercih ettiğini görünce bir hayli şaşırdım.
Şimdi tam karar aşamasındayım. Gerçekten güçlü, uzun ömürlü ve saçları hızlı kurutan bir makineye ihtiyacım var.
Powertec TR 901 yorumlarda genelde yüksek puan almış, ama ben yine de
kullananlardan doğrudan deneyim duymak isterim. Özellikle profesyonel kullanıcılar varsa, dayanıklılığı ve motor gücü konusunda ne düşündüğünüzü çok merak ediyorum. Forumda bu modeli uzun süredir kullanan var mı? Gerçekten iş görür mü, yoksa kısa vadeli bir çözüm mü olur?