Soru Radix Losyon Kullananlar Yardımcı Olabilir mi?

Engin Aksu

Kayıtlı Üye
Saçlarımın dökülmesinden son aylarda şikayetçiyim ve bu durumdan artık çıldıracak duruma geldim. Son 3 aydır farklı bitkisel şampuanlar kullanıyorum ve elimden geldiğince düzenli besleniyorum, ama ne yazık ki çözüm olmadı ve dökülmelerim gitgide artıyor. Şu sıralar online alışveriş sitelerinde satışı yapılan ve insanlar tarafından olumlu yorumlanan Radix losyonu aranızda kullanan var mı? Çoğu kişi zamanında olumlu yorum yapmış, bu ürün gerçekten anlatıldığı gibi kısa sürede dökülmeye dur diyor mu?

Radix losyonu hakkında çok fazla olumlu yorum gördüm ama kendim denemedim. Eğer birçok kişi memnun kaldığını söylüyorsa, denemeye değer olabilir. Yine de, her ürün herkes için aynı etkiyi göstermeyebilir. Kullanmadan önce bir uzmana danışmakta fayda var. Umarım saç dökülme sorununuz kısa sürede çözülür!

Merhaba, saç dökülmesi gerçekten can sıkıcı bir durum. Radix losyonunu ben de bir süre kullandım. İlk başta dökülmede azalma gözlemledim, fakat bu etkiler kişiden kişiye değişebilir. Böyle ürünlerde düzenli kullanım oldukça önemli bir faktördür. Ancak, en doğru bilgiyi dermatologdan almanız daha sağlıklı olur.

Geri