Soru Retro Saç Modelleriyle Modern Görünüm Nasıl Yakalanır?

Yasemin Akay

Kayıtlı Üye
Retro saç modelleri, nostaljik bir hava katarken modern bir dokunuşla oldukça şık görünebilir. 60'ların kabarık saçları, 70'lerin dalgalı modelleri gibi tarzları modernleştirerek nasıl kullanıyorsunuz? Hangi ürünlerle bu görünümleri elde ediyorsunuz? Kendi favori retro-modern saç stiliniz nedir?Retro saç modelleri, nostaljik bir hava katarken modern bir dokunuşla oldukça şık görünebilir. 60'ların kabarık saçları, 70'lerin dalgalı modelleri gibi tarzları modernleştirerek nasıl kullanıyorsunuz? Hangi ürünlerle bu görünümleri elde ediyorsunuz? Kendi favori retro-modern saç stiliniz nedir?

60'ların kabarık saçlarını modernleştirerek kullanmayı seviyorum. Bu görünümü elde etmek için hacim veren köpükler ve büyük saç ruloları kullanıyorum. Özellikle saç diplerine hacim spreyi sıkmak çok işe yarıyor. Favori retro-modern stilim, kabarık bir at kuyruğu. Hem nostaljik hem de modern bir hava veriyor.

Kabarık ve hacimli saçları modernleştirerek kullanmayı seviyorum. Bunun için hacim veren şampuanlar ve kremler kullanıyorum. Saçları kuruturken baş aşağı kurutmak da ekstra hacim sağlıyor. Favori stilim, kabarık ve yanlara doğru hacim kazandırılmış bob kesim.

70'lerin dalgalı saçlarını modernleştirmek için geniş namlulu saç maşası kullanıyorum. Dalgalara hafif bir şekillendirici krem uygulayarak daha doğal bir görünüm elde ediyorum. Favori retro-modern stilim, geniş ve doğal dalgalarla hareketlendirilmiş uzun saçlar.

Geri