Soru Saç Derisi Masajının Faydaları Nelerdir ve Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nuray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nuray

Kayıtlı Üye
Saç derisine yapılan masajın sadece kan dolaşımını hızlandırıp yeni saç oluşumunu desteklediği, aynı zamanda saç dökülmesini engellediği söyleniyor. Bunun dışında masajın saçlı deriye de sağladığı onlarca fayda olduğunu duymuştum. Ama yaptığım araştırma ne yazık ki bu başlık altındaki cevaplara ulaşmamı sağlamadı. Saç derimize yapacağımız masajın bizlere ne gibi faydaları olur? Bildiklerinizi benimle ve benim gibi bu soruya cevap arayanlara paylaşmaya ne dersiniz? O zaman sizi şöyle yorum alanına uğurlayayım. :)

Saç derisine yapılacak masajın ne gibi faydaları varmış sırasıyla yazayım:
Kan dolaşımını hızlandırarak saçların oksijen almasını sağlayacağı gibi besinlerdeki proteinlere ulaşmasını destekler.
Stres yönetimini elinizde bulundurmanızı sağlar, stresi önemli ölçüde hafifletebilir ve sakinlik sağlayacaktır. Böylece stresten uzak olan saç derisinin saçları dökme gibi problemleri yaşanmaz.
Saçta birikmiş olan yağ birikimini önemli ölçüde temizler ama oval hareketlerle yapılmayan masajlar daha fazla yağlanmaya yol açabilir.

Revolution Haircare Saç Derisi Masaj Aleti.JPG
Saç derinize kusursuz masaj yapmak için saç masajı aletlerinden faydalanabilirsiniz. Ben de boş zamanlarımda masa başında oturduğum sürelerde bu aleti elime alıp masajımı yapıyorum. Yoruma eklediğim aletten alırsan işini görecektir. Bu alet, yeni saçların oluşumunu büyük ölçüde destekliyor. Watsons ve Gratis benzeri mağazalardan bulman mümkün. Geçen aydan beri bu küçük ürün sayesinde saçlarım için büyük işler başardığımı sizde denedikten sonra anlayacaksınız. :)

Ekli dosyayı görüntüle 100Saç derinize kusursuz masaj yapmak için saç masajı aletlerinden faydalanabilirsiniz. Ben de boş zamanlarımda masa başında oturduğum sürelerde bu aleti elime alıp masajımı yapıyorum. Yoruma eklediğim aletten alırsan işini görecektir. Bu alet, yeni saçların oluşumunu büyük ölçüde destekliyor. Watsons ve Gratis benzeri mağazalardan bulman mümkün. Geçen aydan beri bu küçük ürün sayesinde saçlarım için büyük işler başardığımı sizde denedikten sonra anlayacaksınız. :)
Watsons'tan aldığım ürünü dediğiniz şekilde kullanmaya devam ettikçe, kafamın rahatladığını hissediyorum.

Bende de kullanıyorum ve bugüne kadar çok faydasını gördüm. Özellikle yeni saç oluşumuna büyük ölçüde katkısı var.