Soru Saç Derisinde Oluşan Kepek Sorununa Ne Tür Çözümler Bulunabilir?

Yücel

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selam!

Bugüne kadar hangi şampuanı kullanırsam kullanayım, onca saç losyonu denememe rağmen saçlarımdaki kepek oluşumunu durduramıyorum. Her şeyi geçtim, artık saç derime yapışmış kepek görüntüsünden ileri derecede rahatsızlık duymaya başladım. DermoTTO kullandım, belki saç derimde bir rahatsızlık var diye, o bile çözüm olmadı. Eczane çalışanı önermişti ama bu losyon da işe yaramadı.

Alternatif yollara başvurmak istiyorum ama çözümü hangi yollarda bulacağımı bilmiyorum. Benim gibi zamanında kepek sorunuyla mücadele edip başarılı sonuçlar elde etmiş arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Görünüşe göre saç derisinde egzama gibi bir durum var gibi görünüyor. Saç derisine ait görseller ekleseydin daha doğru tavsiyelerde bulunabilirdik. Bu durumda, önerim Vichy markasının kepeğe karşı etkili yeşil şişedeki şampuanı olur. Bu şampuan, saçlardaki kepeği kontrol altına almanın yanı sıra saç derisinin sağlıklı gelişimine de destek olacaktır. Doktor tavsiyesiyle kullanıp başarılı sonuç elde eden biri olarak yazmak istedim. Geçmiş olsun.

Aslında Dermotto losyonunu zamanında kullanıp memnun kalmıştım. Demek ki sizin daha etkili ürünlere yönelmeniz gerekiyor. Bence ilk işiniz şampuanınızı değiştirmek ve saçınıza kimyasal şekillendirici ürünler kullanmayı bir süre bırakmak olmalı. Şampuan tavsiyesi olarak da Ducray Dercos'u öneririm. :)

Geri