Soru Gloceans Biberiye Suyu Saç Derisinde Kaşıntı Yapar mı? Yan Etki Gören Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dilara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dilara

Kayıtlı Üye
Ürünü almak istiyorum ama hassas bir saç derim var. Biberiye yağı bazı ürünlerde bende kaşıntı yapmıştı.

Gloceans kullananlar oldu mu? Kaşıntı, kızarıklık, döküntü gibi bir yan etki yaşadınız mı?

Lütfen paylaşın, denemeye cesaret edemiyorum henüz…

Merhaba, ben de senin gibi çok hassas bir saç derisine sahibim. Hatta yıllardır kullandığım çoğu bakım ürününü sırf kaşıntı ve kızarıklık yaptığı için yarım bırakmak zorunda kaldım. Biberiye yağı içeren bazı doğal markalar bende de reaksiyon yapmıştı, bu yüzden Gloceans’ı almadan önce bayağı düşündüm ve açıkçası korkarak başladım. Neyse ki ilk kullanımımda çok dikkat ettim; önce sadece bir bölgeye uyguladım, sonra birkaç gün içinde tamamına geçtim. Hiçbir kaşıntı, kızarıklık ya da döküntü yaşamadım. Tabii herkesin cilt yapısı farklı ama bendeki deneyim gayet olumluydu.

Ayrıca şunu da belirteyim, kokusu çok hafif ve rahatsız etmiyor, bazı bitkisel ürünlerde keskin koku da cildi irrite edebiliyor çünkü. Sprey formunda olması da işimi kolaylaştırdı. Günlük rutinime dahil etmekte hiç zorlanmadım. İlk 1-2 hafta çok bir değişim hissetmedim ama sonra saç derimdeki gerginlik ve kuruluk azaldı. Zaten ilk hedefim dökülmeyi durdurmaktı, onun da zamanla azaldığını fark ettim. Sen de denemek istersen bence ilk hafta bir test gibi davran, her gün değil de iki günde bir az miktarda uygula, cilt reaksiyonunu gözlemle. Umarım senin için de olumlu geçer 🙏🏻

Bende de cilt reaksiyonları sık olur ama Gloceans’ı denediğimde hiçbir sorun yaşamadım. Ne kızarıklık oldu ne de kaşıntı. Hatta saç derim biraz rahatladı diyebilirim. Yine de herkesin yapısı farklı, önce küçük bir alanda denemek en garantisi bence.

Geri