Soru Gloceans Biberiye Suyu Erkeklerde İşe Yarıyor mu? Deneyen Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmet

Kayıtlı Üye
IMG_0244.webp
Son zamanlarda saç dökülmem özellikle şakak ve tepe bölgesinde iyice belirginleşti. Genetik olabilir ama yine de bir şeyler yapmadan duramıyorum. Gloceans Feel the Glow biberiye suyunu TikTok’ta ve Instagram’da sıkça görüyorum ama dikkatimi çeken şey şu: ürünü genelde kadınlar paylaşıyor, erkek kullanıcı yorumu neredeyse hiç yok.

Kadınlarda işe yaramış olabilir ama erkek tipi dökülmeye karşı gerçekten etkili mi, işte orası muamma. Saç gürleştiriyor mu, yeni saç çıkarıyor mu, yoksa sadece kısa süreli hacim etkisi mi yaratıyor?

Aranızda düzenli olarak kullanmış erkekler varsa gerçekten yorumlarını merak ediyorum.

Özellikle şu konular önemli benim için:
  • Ne kadar sürede etki etti?
  • Yeni saç çıkışı oldu mu?
  • Dökülme tamamen durdu mu yoksa yavaşladı mı sadece?
Kısa süreli hevesle değil, düzenli kullananlar varsa deneyiminizi yazarsanız çok iyi olur. Ona göre almayı düşüneceğim.

Aynı durum bende de var. Şakaklar iyice açıldı, tepe kısmı da seyrekleşmeye başladı. Genetik taraf baskın ama yine de denemeden duramadım. Gloceans’ı eşim kullanıyordu, onun ısrarıyla başladım.

İlk 1 ay pek bir değişiklik hissetmedim açıkçası, ama dökülme biraz yavaşladı gibi geldi. Düzenli sabah-akşam kullanmaya devam ettim. Yaklaşık 2.5 ayda küçük küçük bebek saçlar çıkmaya başladı, özellikle tepeye yakın bölgede.

Kesin çözüm değil ama saç dökülmesini kontrol altına alıyor gibi. Hacim verdiğini söyleyebilirim, ama “gürleşti” diyebilmek için en az 3-4 ay düzenli kullanım gerekir bence.

Kokusu biraz yoğun ama temiz hissettiriyor. Bu arada, kafa derisine masaj yaparak uygulamak fark yaratıyor gibi. Kısacası: tamamen durdurmadı ama süreci yavaşlattı ve umut verdi.

Ben bu ürünü doğrudan kendi dökülmem için değil, saçımı biraz daha dolgun göstermek için aldım ama kardeşimle aynı evde kaldığımız dönemde o da kullanmaya başladı. Onunki tam klasik erkek tipi dökülme, şakak ve tepe.

İlk başlarda çok inanmadı ama 1-1,5 ay sonra “sanki buralar biraz kapandı mı?” demeye başladı. Ben de fark ettim açıkçası. Ama en çok dökülmenin yavaşladığını fark etti. Sabah yastıkta veya duşta artık o kadar saç kalmıyordu.

Yeni saç çıkışı oldu ama çok sık değil; daha çok var olanların canlanması gibi diyebilirim. Kesinlikle tek başına mucize değil ama düzenli kullanınca saç derisinde fark yaratıyor.

Benim gözlemim: erkeklerde de işe yarıyor ama sabır işi. Haftada 2 kere değil, günde 2 kere kullandığında etkisi artıyor.

Geri