Soru Trendyol’da Gloceans Biberiye Suyu Satılıyor, Almaya Değer mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burcu

Kayıtlı Üye
img_0244-webp.379
Bugün Trendyol’da gezinirken “Gloceans Feel the Glow Biberiye Suyu”nu fark ettim. Yorumlar aşırı olumlu, ama her zaman dikkatli olmak gerek. Saç dökülmemden şikayetçiyim, ama gerçekten işe yarar mı, yoksa sadece reklam mı?

Ürünün doğal olduğunu ve biberiye gibi popüler bir içerik kullandığını biliyorum, ama bu özel formül gerçekten fark yaratır mı? Birçok kişi “saçım daha sağlıklı oldu” diyor ama bence bu tarz yorumlar bazen etkilenerek yazılıyor. Ürünü alıp almam arasında kaldım çünkü 2 hafta gibi kısa sürede gerçekten bir etki görmem zor gibi geliyor.

Kullanan varsa, gerçekten ne tür bir fark gördü?

Saç dökülmesini azalttı mı, yoksa sadece hacim mi verdi? Ayrıca, her gün kullanmak zor mu, yoksa pratik bir ürün mü?

İçeriği ve fiyatı beni cezbetti ama yine de karar veremedim. Gerçekten fayda sağlayan bir deneyim varsa çok sevinirim. Cevaplarınız beni yönlendirebilir.

Ben yaklaşık 1 ay önce aldım bu Gloceans Feel the Glow Biberiye Suyunu. Açıkçası senin gibi ben de başta biraz tereddüt ettim çünkü genelde bu tarz ürünlerde yorumlar ya çok uçta oluyor ya da reklam kokuyor. Ama saç dökülmem baya artmıştı, özellikle ön kısımlarda açılma başladı, çaresizlikle denemek istedim.

İlk hafta pek bir fark göremedim ama pes etmeden kullandım. Her gün saç diplerime sıkıp hafif masaj yaptım. Yağlı bir his bırakmıyor, hemen emiliyor, bu açıdan kullanımı bence çok pratik. Kokusu da biberiye olduğu için biraz bitkisel ama rahatsız etmiyor.

2. haftanın sonuna doğru saçlarımda bir canlılık ve dolgunluk fark ettim. Dökülme sıfırlanmadı ama eskisine göre ciddi anlamda azaldı. En azından elime gelen saç miktarında belirgin azalma oldu. Yeni çıkan minik bebek saçları da görmeye başladım ama onları tamamen bu ürüne mi bağlamalıyım, yoksa genel saç bakım rutinime mi bilmiyorum.
Bence denemeye değer ama mucize beklememek lazım. Disiplinli ve düzenli kullanırsan etkisini gösteriyor. Zaten doğal içerikli olduğu için zararı da yok gibi. Ama dediğin gibi, 2 haftada dev bir değişim görmeyi beklememek lazım. Sabır işi biraz.

İstersen kullanım rutinimi de paylaşabilirim, yardımcı olurum seve seve! 🌿💆‍♀️

Ben yaklaşık 1 ay önce aldım bu Gloceans Feel the Glow Biberiye Suyunu. Açıkçası senin gibi ben de başta biraz tereddüt ettim çünkü genelde bu tarz ürünlerde yorumlar ya çok uçta oluyor ya da reklam kokuyor. Ama saç dökülmem baya artmıştı, özellikle ön kısımlarda açılma başladı, çaresizlikle denemek istedim.

İlk hafta pek bir fark göremedim ama pes etmeden kullandım. Her gün saç diplerime sıkıp hafif masaj yaptım. Yağlı bir his bırakmıyor, hemen emiliyor, bu açıdan kullanımı bence çok pratik. Kokusu da biberiye olduğu için biraz bitkisel ama rahatsız etmiyor.

2. haftanın sonuna doğru saçlarımda bir canlılık ve dolgunluk fark ettim. Dökülme sıfırlanmadı ama eskisine göre ciddi anlamda azaldı. En azından elime gelen saç miktarında belirgin azalma oldu. Yeni çıkan minik bebek saçları da görmeye başladım ama onları tamamen bu ürüne mi bağlamalıyım, yoksa genel saç bakım rutinime mi bilmiyorum.
Bence denemeye değer ama mucize beklememek lazım. Disiplinli ve düzenli kullanırsan etkisini gösteriyor. Zaten doğal içerikli olduğu için zararı da yok gibi. Ama dediğin gibi, 2 haftada dev bir değişim görmeyi beklememek lazım. Sabır işi biraz.

İstersen kullanım rutinimi de paylaşabilirim, yardımcı olurum seve seve! 🌿💆‍♀️
Cevabınız için gerçekten çok mutlu oldum çünkü bu kadar detaylı bir dönüş beklemiyordum. Verdiğiniz bilgiler benim için fazlasıyla yeterli, ama vaktiniz varsa kullanım rutininizi de öğrenmek isterim. Sevgiler.

Cevabınız için gerçekten çok mutlu oldum çünkü bu kadar detaylı bir dönüş beklemiyordum. Verdiğiniz bilgiler benim için fazlasıyla yeterli, ama vaktiniz varsa kullanım rutininizi de öğrenmek isterim. Sevgiler.
Kullanım Rutinim:
  • Her akşam saç diplerime 8-10 fıs sıkıyorum.
  • Parmak uçlarımla 1-2 dakika masaj yapıyorum.
  • Durulamıyorum, öylece bırakıyorum.
  • Haftada 2-3 kez de saçımı yıkarken biberiyeli şampuan kullanıyorum (etkiyi desteklesin diye).
Hepsi bu kadar, gayet pratik 👍

Geri