Saç dökülmesi sorunum yıllardır vardı ama son zamanlarda iyice rahatsız
etmeye başladı. Özellikle duşta ve tararken aşırı dökülme yaşıyorum. Kullandığım şampuanlar, doğal yağlar, hatta vitamin destekleri bile pek işe yaramadı. Son günlerde Gloceans Feel the Glow biberiye suyunu çok sık görmeye başladım. Hatta bazı influencerlar saç çizgisi geri çekilmişken yeniden saç çıktığını söylüyor.
Ben de açıkçası bu kadar etkili olup olmadığını çok merak ediyorum. Özellikle “bebek saçları çıkıyor” diyen yorumlar ilgimi çekti ama herkesin saç yapısı farklı ya, işe yarayıp yaramayacağı biraz da kişisel gibi geliyor.
Kullanan varsa ne kadar sürede etki etti, gerçekten yeni saç çıkışı oldu mu? Bir de kokusu çok keskin mi, saçta kalıyor mu? Her gün kullanmak zor mu?
Ben de açıkçası bu kadar etkili olup olmadığını çok merak ediyorum. Özellikle “bebek saçları çıkıyor” diyen yorumlar ilgimi çekti ama herkesin saç yapısı farklı ya, işe yarayıp yaramayacağı biraz da kişisel gibi geliyor.
Kullanan varsa ne kadar sürede etki etti, gerçekten yeni saç çıkışı oldu mu? Bir de kokusu çok keskin mi, saçta kalıyor mu? Her gün kullanmak zor mu?