Soru Gloceans Feel the Glow Biberiye Suyu Saç Çıkartıyor Mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fatma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fatma

Kayıtlı Üye
Saç dökülmesi sorunum yıllardır vardı ama son zamanlarda iyice rahatsız
img_0244-webp.379
etmeye başladı. Özellikle duşta ve tararken aşırı dökülme yaşıyorum. Kullandığım şampuanlar, doğal yağlar, hatta vitamin destekleri bile pek işe yaramadı. Son günlerde Gloceans Feel the Glow biberiye suyunu çok sık görmeye başladım. Hatta bazı influencerlar saç çizgisi geri çekilmişken yeniden saç çıktığını söylüyor.

Ben de açıkçası bu kadar etkili olup olmadığını çok merak ediyorum. Özellikle “bebek saçları çıkıyor” diyen yorumlar ilgimi çekti ama herkesin saç yapısı farklı ya, işe yarayıp yaramayacağı biraz da kişisel gibi geliyor.

Kullanan varsa ne kadar sürede etki etti, gerçekten yeni saç çıkışı oldu mu? Bir de kokusu çok keskin mi, saçta kalıyor mu? Her gün kullanmak zor mu?

Gerçekten saç çıkarıyor mu bilmiyorum ama ben de Gloceans Feel the Glow biberiye suyunu kullanmaya başladım ve birkaç haftadır saç dökülmemde ciddi bir azalma gözlemledim. Saç derisine gerçekten çok iyi geldiğini hissediyorum, çünkü saçlarım daha canlı ve sağlıklı görünmeye başladı. Ayrıca biberiye yağı saçı güçlendiriyor ve deriyi canlandırıyor, bu yüzden benim saçlarım da daha az dökülüyor gibi.

Kokusu biraz keskin ama kalıcı değil, yani saçta uzun süre kokusunun kalmadığını söyleyebilirim. Uygulamak aslında o kadar zor değil, sadece spreyi saç derime sıkıyorum ve biraz masaj yaparak yediriyorum. Her gün kullanmak zorlayıcı değil, çünkü etkisini görmek için düzenli kullanım önemli. Tabii herkesin saç yapısı farklı olduğu için her şekilde sonuç verip vermeyeceğini bilmek zor, ama benim saçımda çok fayda gördü. Bebek saçlarının çıkıp çıkmadığını zamanla daha net göreceğim. Eğer düzenli kullanırsanız ve sabırlı olursanız, kesinlikle bir fark hissedebilirsiniz!

Geri