Soru Saç Diplerinde Sivilce Oluşumu İçin Hangi Şampuanları Kullanmalıyım?

Yaren Cantürk

Kayıtlı Üye
Saç diplerimde çıkan sivilceler için hangi şampuanları kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Şu an kullandığım şampuanlar sorunu daha da kötüleştirdi gibi düşünüyorum.

Soru: Saç diplerimde meydana gelen sivilceler için hangi şampuanları kullanmamı önerirsiniz?

Kükürt içeren şampuanları kullanmanızı öneririm. Kükürt, antibakteriyel özellikleriyle bilinir ve saç derisindeki bakterileri öldürerek sivilcelerin azalmasına yardımcı olur. Haftada birkaç kez bu şampuanı kullanarak saç derinizi temiz tutabilirsiniz.

Propolis içeren şampuanları tercih edebilirsiniz. Propolis, doğal bir antiseptiktir ve saç derisindeki iltihaplanmayı azaltarak sivilceleri iyileştirir. Bu şampuanlar, saç derisini nazikçe temizler ve besler, böylece sivilce oluşumunu engeller.

Yeşil çay özlü şampuanları denemenizi öneririm. Yeşil çay, antioksidan ve anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve saç derisini yatıştırarak sivilceleri azaltır. Ayrıca, saç derisinin doğal dengesini korur ve sağlıklı bir görünüm sağlar.

Yeşil çay özlü şampuanları denemenizi öneririm. Yeşil çay, antioksidan ve anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve saç derisini yatıştırarak sivilceleri azaltır. Ayrıca, saç derisinin doğal dengesini korur ve sağlıklı bir görünüm sağlar.
Ben denedim ama bende hiçbir etkisi olmadı. Mecburen doktora gittim ve verdiği şampuan ile ilaç sayesinde sorunu çözebildim. Doğal yöntemler her zaman herkeste işe yaramayabiliyor.

Geri