Soru Saç Renklerinde Bu Yılın En Gözde Renkleri Hangileri?

Merve

Kayıtlı Üye
Saç renginde değişiklik yapmak isteyenler için bu yılın trend renkleri oldukça cesur ve çeşitli. Küllü sarılar, sıcak karamel tonları ve pastel renkler öne çıkıyor. Uzmanlar, cilt tonunuza en uygun rengi bulmanız gerektiğini söylüyor. Siz saç renginizde hangi trendleri denemek istersiniz?

Bu yılın en gözde saç rengi kesinlikle bal köpüğü ve karamel tonları. Doğal ve sıcak bir görünüm sunuyorlar. Özellikle yaz aylarında güneşle parlayan bu tonlar, her ten rengine uyum sağlıyor. Ben de bu trendi denemek istiyorum, saçlarımı bal köpüğü yapmayı düşünüyorum.

Soğuk platin ve gümüş tonları bu yılın favorilerinden. Özellikle cesur ve modern bir görünüm arayanlar için ideal. Ben daha çok doğal ve koyu tonları seviyorum, ama bir değişiklik yapacak olursam gümüş tonlarını denemek ilginç olabilir.

Bakır ve kızıl tonları bu yılın en dikkat çeken renklerinden. Parlak ve enerjik bir görünüm sağlıyorlar. Kızılın farklı tonlarını denemek, saçıma hareket ve canlılık katabilir. Koyu bakır tonunu mutlaka denemek istiyorum.

Geri