Soru Saçımın Önüne Balık Sırtı Nasıl Örebilirim?

Melahat Yiğit

Kayıtlı Üye
Bugün öyle yataktan kalkar kalkmaz, kıyafetimi giyinmeden önce saçımın ön kısmını balık sırtı modelinde nasıl örebileceğimi düşünmeye başladım. İnternet sitelerini dolaştım ama bir türlü nasıl örebileceğim konusunda bilgi alışverişi yapamadım. Saçlarım omuz hizamdan biraz uzun olduğu için zorlanacağımı düşünüyorum, ancak bu konuda ablamdan yardım alabilirim. Balık sırtı modelini daha önce kullananlar ya da nasıl yapıldığını bilenlerle yorumlarda buluşmak istiyorum. 👩‍❤️‍💋‍👩

Canım, geçen yaz tatil boyunca balık sırtı modelini kullandım. Emin ol, bir süre sonra elin alışıyor ve oturduğun yerden bile modeli tek başına örebiliyorsun. Ancak ilk denemelerin olacağı için ablandan bence de yardım alman doğru bir karar olur. Çünkü balık sırtı sık örülmesi gereken bir modeldir ve eşit şekilde hizalanmalıdır. Saçının önüne balık sırtı modelini nasıl yapacağını sana öğretecek videoyu yorumumun devamında izleyebilirsin.

Saçlarda en sevdiğim modellerden biri balık sırtı örgüler. Gerçekten, özellikle açık renkli saçlarda bu model çok güzel duruyor.

@Melahat Yiğit canım bende bu videoyu izleyerek istediğim balık sırtını kolaylıkla yapmıştım. İlk tecrüben olacağı için kabarık kalan saçları saç spreyiyle yapıştırabilirsin.

Geri