Soru Saçları Kalınlaştıran Şampuan Önerileriniz Var mı?

Ay Işığı

Kayıtlı Üye
Geçen ay kan tahlili verdim. Vitamin eksikliği yaşadığım için doktorum, ince telli saçlarımı toparlamam için bana Ducray'ın takviye edici hapını kullanmamı önerdi. Zaman kaybetmeden o gün aldım ve saçlarımı canlandırıp güçlendirecek hapı kullanıyorum. Ama bir de saçlarımı kalınlaştıracak şampuan önerileri almak istiyorum. Saçlarınızı kalınlaştıran ve dolgunlaşmasını sağlayan şampuan markaları hangileridir? Doğal veya dermokozmetik şampuanların markalarını yazarsanız sevinirim. Kimyasal saça zarar verecek şampuanları kullanmak istemem.

Aveda Invati Advanced™: Saçlarımı zamanında kalınlaştırıp canlandırmaya yeten formülüyle beni çok etkilemiştir. Saç tellerinin her biri eskisinden daha kalın oluyor ve derinlemesine besliyor.

Phyto Phytocyane Densifying Treatment Shampoo: Genelde dermotologların önerdiği bir marka olan Phyto'nun bu şampuanı, saç dökülmesini ciddi derecede azalttığı gibi kısa sürede kalınlaştırır.

Keşke doktorun hapı önerirken Ducray Anaphase+ Şampuanı da kullanmanı söyleseymiş. Sen bunu kullan, memnun kalırsın. Ben 4 aydır kullanıyorum ve saçlarımın kalınlaştığını hissediyorum."

Weleda Oat Replenishing Shampoo: Weleda'nın piyasada çok fazla adı geçmese de bu doğal içerikli şampuan sizin ince telli saçlarınızı besler ve dolgunlaştırıp saç derisini de aşırı rahatlatır.

Rene Furterer Triphasic: Eğer ne zaman saçlarım kalınlaşsın istiyorum diyen birini duysam direk dilime gelen Rene Furterer'in Triphasic şampuanı, saç dökülme durumundan kurtarıp saçı kökten uca kalınlaştırıp güçlendirir.

Geri