Soru Saçlarım Artık Fön Bile Tutmuyor, Yoğun Bakım Maskesi Arıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fatma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fatma

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,

Benim saçlarım eskiden kalın telliydi, maşayı fönü harika tutardı. Ama son 1 yılda ne olduysa oldu; saç döküldü, uçlar inceldi, canlılığını kaybetti. Şu an fön bile çeksem yarım saat sonra sönüyor, tutmuyor. Aynaya bakınca bile “yorgun saç” hissi var.

Kuaför “bakım maskesi kullanmazsan daha da kötüleşir” dedi. Ama işte, piyasadaki maskelerin %80’i ya ağır yapıyor ya da sadece kokusu kalıyor.

Aranızda saçlarını toparlamış, canlılık kazandırmış olan biri varsa, hangi maskeyi kullandınız? Tavsiye alabilir miyim?

Yoğun bakım etkisi olan, saçı ağırlaştırmadan onaran bir ürün arıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim yorum bırakacak herkese!

Merhaba, ben de seninle çok benzer şeyler yaşadım. Eskiden fön çeker çekmez kabarırdı saçlarım, şimdi şekil vermek bile zulüm gibi. Ben uzun araştırmalar sonrası ‘L’Oréal Professionnel Absolut Repair Maske’yi denedim. İlk 2-3 kullanımda bile saçım daha tok durmaya başladı, ama en büyük fark 1 aydan sonra oldu. Yumuşatıyor ama sönük bırakmıyor. Ağır his bırakmaması da benim için artıydı. Haftada 1-2 kez duş sonrası 5-10 dk tutuyorum. Kokusu da hoş ama öyle kalıcı parfüm gibi değil; bence iyi. Tavsiye ederim, bir şans verebilirsin.

Saçlarımın incelmesi ve dökülmesi son zamanlarda beni bayağı zorladı. Her fön çektikten sonra saçım sönük kalıyordu. Sonunda TheLifeCo Hairfood Maskesi kullanmaya başladım. İlk başta biraz şüpheliydim çünkü çoğu maske saçı ağırlaştırır diye düşünüyordum, ama bu maskeyi kullandıkça saçım hem daha canlı hem de hafif oldu. Yumuşaklık ve hacim kazandırmaya başladı. Ayrıca, saç dökülmesinin biraz azaldığını fark ettim. Benim gibi kuru ve ince telli saçları olanlar kullanabilir.

Geri