Yardım Saçlarım Aşırı Derecede Dökülüyor Lütfen Yardım Edin

Betül

Kayıtlı Üye
Saç dökülmesi problemini yaşadığım için bilgisine güvenen arkadaşlardan yardım istiyorum. Gerçek anlamda saçlarım inanılmaz şekilde dökülmeye başladı. Son zamanlarda düzensiz besleniyorum ve strese dayalı iş yüküm var. Uyku düzenimin olmaması da cabası diyebilirim. Saçlarımda meydana gelen dökülmeleri nasıl durdurabilirim? Benim yaşadığım problemi yaşamış, üstesinden gelmiş arkadaşların geri bildirimini bekliyor olacağım.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Yapman gereken alanında uzman bir dermatolog yardımı alman olur. Burada yazılanlar sadece öneri niteliğindedir bu yüzden kalıcı çözüme ulaşman mümkün olmayabilir. Benim yine de bu konuda tavsiyem şampuanını değiş bir de kaliteli vitamin takviye edici tabletler kullan. Baktın 2-3 ay kendi tedavi yöntemlerin işe yaramıyor o vakit doktor yolunu tutarsın.

Demir, çinko ve bakır gibi mineralleri içeren besinleri tüketmek önemlidir. Bu minerallerin düşük olduğu durumlarda doktorlar genellikle takviye önerirler. Benzer şekilde, doktorum da bana düşük değerlerim için Xpecia Kadın tabletlerini önermişti.

Geri