Soru Saçlarımı Hızlı Bir Şekilde Uzatmak İçin Neler Yapabilirim?

Yasemin Akay

Kayıtlı Üye
Selam! Başlığı okuduğunuz üzere, birçoğumuzun ortak acısı olan saç uzatma konusunda sizlerden fikirlerinizi almak isterim. Benim saçlarım, nedendir bilmiyorum ama aşırı geç uzamakta, çok çabuk kırılmakta. Kırıldıkları için sürekli uçlardan aldırmak zorunda kalınca, saç uzaması benim için neredeyse hayal oluyor. Benim bu noktada hızlı saç uzatmam için hangi takviyelere yönelmem gerekiyor? Maske mi, saç kremi mi? Gerçi, bunlar bana fayda etmiyor. Bu yüzden, takviye edici saçları dipten güçlendiren ürünler önerirseniz, mutlu olurum.

Saçlarını hızlı bir şekilde uzatmak için düzenli olarak saç bakımı yap, sağlıklı beslen, saçlarını sık sık kesme, ısıya maruz kalmaktan kaçın, saç derini masaj yap, yeterince su iç, kimyasal işlemlerden kaçın, uygun saç ürünlerini kullan ve stresten uzak dur. Hepsi tarafımca denendi test edildi. :) Saçların normalinden daha hızlı uzayacaktır bana güvenebilirsin.

Perfectil tablet kullanabilirsin hem saçını hemde tırnaklarını hızlı uzatıyor. Benimde başımda aynı sıkıntı vardı eczaneye ilaçlarımı almaya gittiğimde çalışanın tavsiyesi üzerine tableti de almıştım.

Biberiye yağının faydalarını araştırın. Benim kardeşimin de saçları seninki gibi geç uzuyordu. Biberiye yağını haftada 2 defa saç diplerine uyguladı. Sonuç olarak, ne dökülme ne de geç uzama derdi kalmadı.

Şampuanını değiştir, daha zengin içerikli bir şampuan seç. Benim tavsiyem Vichy veya Kerastase markaları olabilir. Sonra üstüne bir de Xpecia kadın tabletleri kullan. Saçların bayram edecek!

Geri