Soru Saçlarımı Satmak İstiyorum: Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

Ay Işığı

Kayıtlı Üye
Saçlarımı 5 yıldır sadece uçlardaki kırıkları aldırarak kestiriyorum ve neredeyse kalçalarıma kadar uzanmış durumdalar. Sıcak havalarda bakımı zorlaştığı için ve bir süre sonra saçlarımın incelmesini önlemek amacıyla saçlarımı omuz hizasında kestirmeyi düşünüyorum. Kestirdiğim saçlarımın kuaförde yerlerde sürünmesi beni mutlu etmez. Bu yüzden kestirdiğim saçlarımı değerlendirmek ve nakite çevirmek istiyorum. İstanbul'da bu konuda nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Daha önce saçlarını satan arkadaşlar varsa, lütfen bilgilendirir misiniz?

Merhaba, saçlarını satmak istiyorsan öncelikle kesim sırasında saçlarının temiz ve düzgün bir şekilde kesildiğinden emin olman gerekiyor. İstanbul'da bu işi yapan birçok kuaför salonu ve saç alım satımı yapan yerler mevcut. Saçlarını satın alan yerler genellikle peruk yapımıyla uğraşan dükkanlar veya saç uzatma hizmeti veren salonlar olabilir. Ayrıca, ikinci el saç satışı yapan online platformlar da mevcut. Saçlarının kalitesine, uzunluğuna ve rengine göre fiyat değişiklik gösterebilir. Saçlarını satmadan önce birkaç yerden fiyat teklifi almanı öneririm.

Google'da güncel alım yapan yerlerin adres bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Geri