Soru Saçlarımın Üstü Düz Altı Neden Kıvırcık?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Duygu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duygu

Kayıtlı Üye
Merhaba, saçlarımın üst kısmı düzken alt kısmının kıvırcık olmasından dolayı oldukça rahatsızım. Bu durum, saçlarımın genel görünümünü dengesiz ve düzensiz hale getiriyor. Özellikle saçlarımı açık bıraktığımda alt kısımların kıvırcıklığı belirginleşiyor ve hoş bir görünüm oluşmuyor. Saçlarımı her gün düzleştirerek ya da farklı şekillendirme ürünleri kullanarak bu durumu düzeltmeye çalışıyorum, fakat sürekli ısı kullanmak saçlarımı daha da yıpratıyor. Siz bu tür bir saç yapısıyla karşılaştığınızda nasıl başa çıkıyorsunuz? Ne tür ürünler veya yöntemler kullanıyorsunuz?

Merhaba, benim de saçlarımın üst kısmı düzken alt kısmı kıvırcık. Ben bu durumu aşmak için saçlarımı doğal dalgalı bırakarak, bukle belirginleştirici krem kullanıyorum. Saçlarımı nemliyken örüp kurumasını sağlıyorum, böylece daha homojen bir görünüm elde ediyorum ve ısıdan koruyorum.

Ben de aynı sorunu yaşayanlardan biriyim. Düzleştirici fön tarakları harika bir çözüm sundu. Isıdan koruyucu sprey ile birlikte kullanıyorum. Ayrıca, saçlarımı nemli tutmak için haftada bir saç maskesi uyguluyorum, bu da kırılmayı ve yıpranmayı önlüyor.

Geri