Kemal Yücel
Kayıtlı Üye
Geçen gün arkadaş grubumuzla sohbet ederken konu saç bakımına geldi. Herkes kendi rutininden, başına gelen ilginç şeylerden bahsediyordu. Derken bir arkadaşımız yıllardır sadece şampuan değil, arada duş jeliyle de saçlarını yıkadığını söyleyince hepimiz bir an durduk, bayağı şaşırdık açıkçası.
İlk başta şaka yapıyor sandık ama gayet ciddi söyledi. Hatta saçlarına iyi geldiğini bile iddia etti. Açık konuşmak gerekirse, bana pek mantıklı gelmedi. Duş jeli sonuçta saç için üretilmiş bir ürün değil, ama yine de merak ettim…
Aranızda böyle bir şey deneyen oldu mu? Ya da duyan? Gerçekten saç için zararlı mı yoksa abartıyor muyuz? Aklımda deli sorular…
Konu açılmışken foruma sormadan geçemedim.
Yorumlarınızı bekliyorum!
İlk başta şaka yapıyor sandık ama gayet ciddi söyledi. Hatta saçlarına iyi geldiğini bile iddia etti. Açık konuşmak gerekirse, bana pek mantıklı gelmedi. Duş jeli sonuçta saç için üretilmiş bir ürün değil, ama yine de merak ettim…
Aranızda böyle bir şey deneyen oldu mu? Ya da duyan? Gerçekten saç için zararlı mı yoksa abartıyor muyuz? Aklımda deli sorular…
Konu açılmışken foruma sormadan geçemedim.
Yorumlarınızı bekliyorum!