Soru Sancaktepe’de Saç Boyatma Konusunda Usta Kuaförler Kimler?

Yaren Cantürk

Kayıtlı Üye
Sancaktepe’de oturuyorum ve saçımı boyatmak için iyi bir kuaför arıyorum. Daha önce birkaç yere gittim ama saçım ya çok yıprandı ya da istediğim renk tam olarak tutmadı. Kaliteli boya kullanarak saçın sağlığını bozmadan işlem yapan bir kuaför bulmak istiyorum. Özellikle soğuk tonlarda başarılı olan ve renk geçişlerini doğal yapabilen bir kuaför biliyor musunuz?

Sana tamamen katılıyorum, saç rengini değiştirirken sağlığına dikkat edilmesi gerekiyor. Ben de yıllarca yanlış seçimlerle saçımı yıprattım. Ama geçen yıl, Sancaktepe’deki Hair Palace’ı keşfettim ve gerçekten çok memnun kaldım. Özellikle doğal geçişler konusunda çok başarılılar.

Saçımda soğuk tonlarda küllü kumral ve küllü sarı gibi renkleri tercih ediyorum. Oradaki ustalar, rengi doğal bir şekilde yerleştirmek için her zaman tekniği doğru kullanıyorlar. Saçımı açarken kalıcı hasar oluşmaması için her işlem öncesi koruyucu ürünler kullanıyorlar.

Özellikle Burcu Hanım’ı tavsiye ederim, soğuk tonlar konusunda çok uzman. Boya olarak genelde Wella veya L’Oréal Professionnel kullanıyorlar ve sonuç olarak saçım hem canlı kaldı hem de istediğim soğuk tonları tam anlamıyla tutturdu.

Fiyatlar, diğer salonlara göre biraz daha yüksek olabilir ama saç sağlığını düşününce kesinlikle buna değer. Sonraki işlemlerde daha uygun fiyatlar da uygulayabiliyorlar.

Eğer doğal ve sağlıklı renk geçişleri istiyorsan mutlaka buraya göz atmanı öneririm. 💇‍♀️

Geri