Kullanıcı Yorumları Schatz Profesyonel Turbo 3500 Fön Makinesi

Schatz Profesyonel Turbo 3500 Fön Makinesi.JPG
Schatz Profesyonel Turbo 3500 Fön Makinesi
, saç bakımında şuana kadar devrim yaratan bir cihaz olarak ön plandadır. Güçlü kendine özel motoru ve turbo hızıyla saçlarınızı düşünülenden daha hızlı kuruturken, aynı zamanda dengeli bir şekilde ısı dağıtımı sağlayan özelliği bulunuyor. Cihazın turbo özelliği, saç tellerinin hızla kurutulmasının yanı sıra istenilen modeli almasını sağlar. Üstün teknolojisi ve dayanıklı dış yapısıyla uzun yıllar boyunca güvenle kullanabileceğiniz üründür. Profesyonel salonlarda bile yıllardır kullanılan bu fön makinesi, evdeki kuaför deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için satışa sunulmuştur. Şık tasarımıyla da dikkat çeken bu ürün, saç bakım rutininizi mükemmelleştirmekten öteye taşır.
Schatz markalı fön makinesinin daha önceden kullandınız mı? Kullandıysanız deneyimlerinizi yorumlamaya ne dersiniz? Sizden gelecek yorumlar bu ürünü satın almak isteyenlere ışık olacaktır.

Dyson'a o kadar para bayılmak yerine, Schatz markalı fön makinesinden üç tane alır, ömür boyu kullanırım. Bu ürün, fiyatına göre gerçekten muhteşem işler başarıyor. Berberimin tavsiyesi üzerine Trendyol'dan satın aldım ve kullanmaya başladığımdan beri hayran kaldım.

Kullandığım süre boyunca saçlarım hızla kuruyor ve diğer fön makinelerinden daha sessiz ve güçlü çalışıyor. Şu an Sachane'den uygun fiyatlara satışta olan bu ürünü kullanmayanlara ne kadar anlatsam da belki geçmeyecek, ama gerçekten düşünmeden almalılar. Bu fön makinesi, performansıyla ve sağladığı kolaylıkla sizi kesinlikle memnun edecektir.

Son iki yıldır beni hiç yarı yolda bırakmayan ve motoru bir kere bile teklemeyen bu fön makinesini üretenlere gerçekten teşekkür etmek istiyorum. Adam gibi adam bir makine yapmışlar ki, resmen mermi gibi çalışıyor. Her seferinde güven veriyor ve sorunsuz bir şekilde işini yapıyor. Bu performansıyla gerçekten takdiri hak ediyor. :)

Kuaförümün her fön işlemimde kullandığı bu makineye her zaman hayran kalmışımdır ama nedense hep alacağım deyip üşendim ve bir türlü alamadım. Ama şimdi bu yazılanları okuduktan sonra gidip sipariş vermezsem ne olayım? :cool:

Kesinlikle katılıyorum, bu ürün piyasanın en başarılı fiyat/performans ürünüdür. Zaten alışveriş sitelerinde fön makinesi kategorisinde genellikle en çok satanlar arasında birinci veya ikinci sıradadır. Bu kadar popüler olmasının bir nedeni de sağladığı performansın, sunduğu fiyatla dengeli olmasıdır. Bu yüzden tereddüt etmeden alabilirsiniz.

Yaklaşık üç yıldır kullanıyorum ve hiç arızalanma gibi bir durum yaşamadım. Biraz sesli çalışıyor ama bu kadar da olabilir. Sesinden rahatsız olanlar, 27.000₺'ye satılan Dyson gibi seçeneklere yönelebilirler. :ROFLMAO:

Ben de yaklaşık 7 aydır bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Hatta birkaç kez elimden düşmesine rağmen performansında herhangi bir düşüş yaşamadım! Gerçekten sağlam ve dayanıklı bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

Geri