Soru Schwarzkopf Osis+ Flexwax Ultra Güçlü Krem Wax Kullandınız mı?

Erdoğan

Kayıtlı Üye
Schwarzkopf Osis+ Flexwax Ultra Güçlü Krem Wax.jpg
Saçlarıma kullanmış olduğum Purple Matte Paste Mat Macun ile şekil vermekte güçlük çekiyorum çünkü ürünün kıvamı krem kıvamında ve katı değil. Bu yüzden saçlarımın şeklini uzun süre koruyamıyorum. Alternatif şekillendirici ürün arayışında Schwarzkopf Osis+ Flexwax Strong Cream Güçlü Tutucu Wax'ını gördüm. Kullanıcıların çoğunluğu ürünle ilgili olumlu yorumlar bırakmış olsa da, yine de sizlerden görüş almak istiyorum. Aramızda ürünü kullanan ve memnun kalan var mı? Saçlarım oldukça gür, bu yüzden istediğim şekli vermeye ve korumaya yardımcı olacak bir ürün aradığımı bilmenizi isterim.

Eğer saçların çok gür ve sık ise bu ürünü kullanman uygundur. Ama dersen ki saçlarım cansız ve seyrek o zaman bu ürün beklentilerini karşılamayabilir. Uzun süre kullandım ve memnundum, ancak saçlarım bir süre sonra eski sağlığını yitirince, bu ürünün etkisi azalmaya başlamıştı. Yine de, alıp dene, belki sende güzel sonuçlar elde etmeni sağlar.

Fiyatına göre o kadar iyi olduğunu söylemem doğru olmaz. Berberimin önerisi üzerine almıştım ama saçlarımla uyum sağlamadığı için param çöpe gitti. Böyle ürünleri test etmeden alma derim.

Kullanmayı geç bağımlısı oldum desem abartmış olmam herhalde. :love: Benim saçlarıma istediğim şekli veriyor gün boyu da istediğim şekli vermeme olanak sağlıyor. Sizde nasıl bir etki yaratır bilemem.

Geri