Soru Seyrek Saçla Yaşamak Zorunda Mıyım? Gerçekten İşe Yarayan Bir Yöntem Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Murat

Kayıtlı Üye
Yaklaşık iki yıldır saçlarım gözle görülür şekilde seyrekleşti. Eskiden tararken saç fırçası dolardı ama hâlâ saçım bol olduğu için fark etmezdim. Şimdi ise aynaya her baktığımda kafa derim daha da net görünüyor. Özellikle tepe kısmı neredeyse şeffaflaştı diyebilirim…

Dış görünüşe takılan biri değilim ama bu durum artık canımı yakmaya başladı. Saçımı şekle sokmak neredeyse imkânsız hale geldi, sürekli ya sönük duruyor ya da boşluklar dikkat çekiyor. İyice kafaya takar oldum.

İnternette tonla öneri var ama hangisi gerçek, hangisi pazarlama anlayamıyorum. Kimi diyor ki biotin işe yarar, kimi doğal yağlardan bahsediyor, kimisi de dermaroller öneriyor. Ama denemekten yoruldum, umutlanıp sonuç görememek psikolojik olarak yıpratıyor.

Seyrek saç için gerçekten işe yaradığını gördüğünüz yöntem, ürün ya da tedavi var mı? Deneyimlerinizi duymaya gerçekten çok ihtiyacım var. Forumda bu konuda tecrübesi olan varsa çok mutlu olurum.

Geri