Soru Sıcak Havalarda Saçlarınızı Nasıl Şekillendiriyorsunuz?

Serpil Çakmak

Kayıtlı Üye
Türkiye'de yaz mevsiminde çoğu insanın şikayetçi olduğu konuların başında, sıcak havalarda saçlara şekil verilememesi ve verilen şeklin tutmaması gelir. Saçlarımız genelde nemden kaynaklı olarak şekil almaz. Siz böyle bir durumda, sıcaklarda saçlarınızı nasıl şekillendiriyorsunuz? Umarım etkili cevaplar gelir de sıcak havalarda nasıl şekillendirme yaptığınıza dair farklı deneyimlerinizi dinleriz.

Açıkçası, ben sıcak havalarda saçlarıma sıcak şekillendirici aletler kullanmıyorum. Saçlar zaten nemden dolayı şekil almazken, bir de üstüne güneş görecek saçları yakmanın bir anlamı yok. Eğer özel bir davete katılacaksam, klima altında saçlarımı şekillendiriyorum. Bunun dışında, klimasız bir ortamda saçlarıma şekil vermem mümkün değil. :)

Eğer bulunduğunuz şehirde aşırı nem varsa, saçlara şekil vermek o kadar kolay olmuyor. İstanbul'da yaşıyorum ve bırak saçlara şekil vermeyi, nemden saçların kimyası bozuluyor desem yeridir. :) Ama illa şekil vereceğim derseniz, deniz tuzu spreyi kullanabilirsiniz.

Geri