Soru Silhouette Süper Tutucu Saç Spreyinin Gün Boyu Kalıcılık ve Etkisi Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pelin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pelin

Kayıtlı Üye
Uzun zamandır kullandığım Wella markasından Silhouette markasına geçiş yapmayı düşünüyorum, ama nasıl bir kalıcılık sağladığını bilmiyorum. Diğer markaların saç spreyleri genellikle ortalama 3-4 saat sonra sabitleyici özelliğini yitirdiği için, daha kaliteli olduğunu düşündüğüm Silhouette saç spreyini denemek istiyorum. Daha önce kullanan ya da kullanmayı düşünen herkesin yorumlamasını rica ediyorum.Uzun zamandır kullandığım Wella markasından Silhouette markasına geçiş yapmayı düşünüyorum, ama nasıl bir kalıcılık sağladığını bilmiyorum. Diğer markaların saç spreyleri genellikle ortalama 3-4 saat sonra sabitleyici özelliğini yitirdiği için, daha kaliteli olduğunu düşündüğüm Silhouette saç spreyini denemek istiyorum. Daha önce kullanan ya da kullanmayı düşünen herkesin yorumlamasını rica ediyorum.

Emin ol, kullandığın süre boyunca pişmanlık yaşatmayacak bir üründen bahsediyorsunuz. Ben yıllardır bu ürünün dışında alternatiflere yönelmedim. Piyasada bunun iki katı fiyatla satılan ürünleri de zamanında denedim, ama en başarılısı bana göre Silhouette diyebilirim.

Geçen yıla göre fiyatı iki katına çıksa da kullanmaya değer. Benim saçlarım normalde çok çabuk verilen şekli kaybettiği için en iyi çözümü Silhouette ile sağlıyorum.

Aslında Wella'nın seni üzmemiş olması gerekiyor çünkü şuan piyasada en güzel saç spreyi ürünü markasıdır. Ben Wella kullanıcısı olarak beğenerek kullanıyorum.

Geri