Soru Softto Plus Saç Siyahlaştırıcı Şampuan Kullananlar Var mı? Gerçekten Etkili mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur

Kayıtlı Üye
IMG_0205.webp
Son birkaç aydır saçlarımda beyazlar artmaya başladı ve artık aynaya her baktığımda biraz daha fark eder oldum. Kuaföre gidip saç boyatmak hem sürekli tekrar istiyor hem de kimyasal içerikleri yüzünden saçlarımı yıpratıyor. Bu yüzden daha doğal bir çözüm arayışına girdim ve internette araştırma yaparken Softto Plus Saç Siyahlaştırıcı Şampuan karşıma çıktı.

Ürünün bitkisel içerikli olduğu, düzenli kullanımda saç rengini zamanla koyulaştırdığı yazıyor ama gerçekten bu kadar etkili mi emin olamadım. Birçok yerde “siyahlaştırıcı şampuan” olarak geçiyor ama bazen bu tarz ürünlerin etkisi geçici ya da sadece saç teline renk veriyor, kökten bir değişim sağlamıyor.

Kafamdaki sorular şunlar:
  • Bu şampuanı düzenli kullananlar gerçekten gözle görülür bir sonuç aldı mı?
  • Ne kadar sürede etkisini göstermeye başlıyor?
  • Saçta boya gibi bir kalıntı bırakıyor mu yoksa doğal bir koyulaşma mı sağlıyor?
  • Saç derisine ya da yapısına bir zararı oldu mu?
Daha önce kullanan ya da çevresinden deneyim duyan varsa yorumlarınızı gerçekten çok merak ediyorum. Hem benim gibi kararsız kalanlara fikir olur hem de almayı düşünenlere rehber niteliğinde olur.

Şimdiden teşekkür ederim!

Geri