Soru Solaryum Saç Kırılmalarına Neden Oluyor mu?

Handan

Kayıtlı Üye
Solaryum cihazlarının saç tellerimi zayıflatarak kırılmalara neden olduğunu fark ettim. UV ışınları, saçımın yapısını bozarak daha kırılgan hale getirdi. Solaryum sonrası saç kırılmalarını önlemek için saçlarımı güçlendirici bakım ürünleri kullanmaya başladım.

Soru: Solaryum sonrası saç kırılmalarını önlemek için hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Solaryum sonrası saç kırılmalarını önlemek için shea yağı kullanıyorum. Saçlarımı duruladıktan sonra shea yağını saç uçlarına uyguluyorum ve bir süre bekletiyorum. Shea yağı, saçları derinlemesine besleyerek kırılmalarını önler ve saç tellerini güçlendirir. Bu yöntemi haftada bir kez uyguluyorum.

Solaryumdan sonra saç kırılmalarını önlemek için badem yağı kullanıyorum. Saçlarımı duruladıktan sonra badem yağını saç köklerine ve uçlarına masaj yaparak yediriyorum. Badem yağı, saçları nemlendirir ve kırılmalara karşı koruma sağlar. Bu bakımı düzenli olarak yapıyorum.

Saçlarımı temizledikten sonra keratin maskesini saç diplerime ve uçlarına uygulayıp 20 dakika bekletiyorum. Keratin, saç tellerini onarır ve güçlendirir. Haftada bir kez bu maskeyi kullanarak saçlarımın sağlıklı kalmasını sağlıyorum.

Geri