Soru Solaryum Saçlarınızın Yapısını Nasıl Etkiliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sevgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sevgi

Kayıtlı Üye
Solaryum cihazlarını kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra, saçlarımın kuruduğunu ve kırılgan hale geldiğini fark ettim. UV ışınlarının saç tellerime zarar vererek nem kaybına yol açtığını öğrendim. Bu durum, saçlarımın doğal yapısını bozdu ve mat bir görünüm kazandırdı. Solaryum sonrası saç bakımına daha fazla özen göstererek bu sorunu çözmeye çalıştım.

Soru: Solaryum sonrası saçlarınızın yapısını korumak için hangi bakım yöntemlerini kullanıyorsunuz?

Solaryum sonrası saçlarımın yapısını korumak için doğal aloe vera jelini kullanıyorum. Solaryumdan sonra saçlarımı durulayıp, saç diplerime ve uçlarına aloe vera jelini masaj yaparak uyguluyorum. Aloe vera, saçlarımı nemlendirir ve güçlendirir. Haftada birkaç kez bu işlemi tekrarlayarak saçlarımın sağlıklı kalmasını sağlıyorum.

Solaryumdan çıktıktan sonra saçlarımı korumak için hindistancevizi sütü kullanıyorum. Saçlarımı duruladıktan sonra hindistancevizi sütünü saçlarıma uygulayıp 20 dakika bekletiyorum. Bu doğal yöntem, saçlarımı besleyerek nemlendirir ve yapısını korur. Haftalık uygulama ile saçlarım daha güçlü ve sağlıklı kalıyor.

Geri